Vastattu

Viasat Kulta Urheilu Arkistossa?

  • 13 toukokuu 2019
  • 3 kommenttia
  • 397 katselukerrat

Moi!

Mistähän johtuu, etten enää löydä Viasatin urheilulähetyksiä Arkistosta? Aiemmin esim. NHL On The Fly -ohjelman pystyi kätevästi katsomaan työpäivän jälkeen hakusanalla "on the" tai "nhl", mutta nykyään ei löydä mitään näytettävää. Sama muunkin urheilun kohdalla.

Onko näyttöoikeudet muuttuneet vai onko vika laitteessani? Tehdas asetuksetkin palauttelin, mutta mitään "sport"-osiota en Viasatin Arkistosta löydä. Melko varmasti se siellä oli aiemmin näkyvissä.. Ainoastaan näkyy Nature ja muu viihde.

Kanavat itsessään toimivat ja näkyvät, joten siinä ei ole mitään vikaa.

Kiitos jo etukäteen vastauksesta.

T. Pekka

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi sakarialanne 14 toukokuu 2019, 11:34

Mites @Pekka83 katsohan vielä sieltä "digiboksin omasta arkistosta", siellä on erikseen Viasatin kanavien urheilusisällöt. Kuvakaappauksesi on otettu Viasatin Ohjelmakirjastosta, joka on "eri asia" ?
Katso alkuperäinen viesti

3 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +1
Moikka @Pekka83 ja tervetuloa OmaYhteisön jäseneksi! 😊

Nyt en jaksa uskoa siihen, että vika on omassa laitteistossasi vaan enemmänkin niin, että tuohon on tehty muutoksia. Viasatin ohjelmakirjastossa on ollut jonkin verran ongelmia Elisa Viihteessä ja tähän haetaan koko ajan ratkaisua. En vielä testannut meidän laitteella, voinko todetaan tämän viaksi vai ominaisuudeksi. Teen senkin vielä tämän päivän aikana. Mikäli haluat, että kurkataan @OmaYhteisö-tiimi porukalla tuota laitteistoa niin laita profiiliisi asiakasnumerosi niin voimme siltä osin katsoa täältä päin, onko kaikki laitteisto ajan tasalla.
Mites @Pekka83 katsohan vielä sieltä "digiboksin omasta arkistosta", siellä on erikseen Viasatin kanavien urheilusisällöt. Kuvakaappauksesi on otettu Viasatin Ohjelmakirjastosta, joka on "eri asia" ?
Tämä saattaakin olla totta... Päässyt unohtumaan arkiston sijainti, kun ei ollut sitä hetkeen tarvinnut.

Palaan asiaan, jos ei toimi.

Kiitos kaikille tasapuolisesti!

Osallistu keskusteluun