Vastattu

Viasat ohjelmakirjaston elokuvien tekstitys puutteellinen

  • 26 elokuu 2017
  • 45 kommenttia
  • 5238 katselukerrat

Minulla on ongelmana, että kun katson Viasatin ohjelmakirjastosta elokuvia, niin viime aikoina on jo kolmessa elokuvassa jäänyt osa englanniksi puhutun elokuvan tekstityksestä pois eli vain osa tekstityksestä näkyy. Tämä on lievästi ärsyttävää, koska joudun huudattamaan elokuvaa, jotta kuulen sen osan, jota ei tekstityksenä tule. Mistähän tämä vika johtuu?

Käytän Netgemin 7700-digiboksia ja ongelmia on ollut elokuvien Sausage party, Yksin Marsissa ja Inferno -elokuvien tekstityksen kanssa.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi WelD_ 2 kesäkuu 2018, 01:29

010 190 240Avoinna ma-pe klo 8-19, la klo 10-16.30.
Katso alkuperäinen viesti

45 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Tuo on Viasatilla tiedosssa oleva vika, joka on korjauksessa. Odotamme toimia sieltä päästä.
Onkohan siellä Viasatin päässä tehty tälle asialle jotain? Taitavat kaikki uudet leffat ohjelmakirjastossa olla nyt sellaisia, että tekstitys näkyy pätkittäin koko ajan.
Käyttäjätaso 5
Tuo on Viasatilla tiedosssa oleva vika, joka on korjauksessa. Odotamme toimia sieltä päästä.

Ai että ihan Viasatilla vikaa:)
Sama vika vaivaa edelleenkin 3 kuukauden päästä.
Nyt vauhtia siihen korjaukseen.
En ole mitään ongelmia tekstityksen kanssa huomannut apple tv kautta.
Samoin tekstit näkyvät hyvin viaplay.fi:stä suoraan selaimella katsottuina, luulisi että samat streamit tulevat myös Elisa Viihteen palvelusta ulos. Jotenkin epäilys kohdistuu digiboxin suuntaan...
Käytössä Netgemin 7800-digiboksi ja samat tekstitysongelmat vaivaavat yllä mainituissa leffoissa (Sausage party, Yksin Marsissa ja Inferno).
Don't Breathe leffassa sama tekstitysongelma, (Netgem 7800-digiboxi).
Ei näy kuin satunnaisesti Pirates of Caribbeanissa.
Pirates of Caribbean 13.1.2018 edelleen tekstitys satunnaista. Voisiko elisa vastata: olin tekstitysongelmasta yhteydessa viasat tukeen josta kehoitettiin ottamaan yhteyttä elisan tukeen. Siellä ei ongelmaa tunnustettu. Joten missähän se ongelma on ja minkälaisella aikataululla olette sen aikeissa korjata.
Pistokokeiden jälkeen sanoisin että koko ohjelmakirjaston tekstitykset ovat rikki, ainakin uudemmassa päässä leffoja.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Pistokokeiden jälkeen sanoisin että koko ohjelmakirjaston tekstitykset ovat rikki, ainakin uudemmassa päässä leffoja.
Useammassa elokuvassa on ongelmia tekstityksessä ja olemme laittaneet asian korjaukseen. Korjausaikaa ei valitettavasti vielä ole tiedossa, mutta ilmoitellaan heti kun saadaan kuittausta. Pahoittelut ongelmasta ja kiitos kun nostitte asiaa esiin. 🙂
Voiskohan tästä palvelusta saada mahdollisesti alennusta kun kaikissa leffoissa tekstitykset puuttuu osittain? Ei tee mieli maksaa mitään näin huonosta palvelusta..
Ilmeisesti kukaan Elisan työntekijöistä ei tiedä miten elokuviin tekstitykset tulevat... Surullista mutta ilmeisen totta, koska muussa tapauksessahan asia olisi korjattu jo useita kuukausi sitten.

Hämmentävää...
Onko Elisan sivuilla vielä mahdollista tehdä vika-ilmoitus suoraan? Löysin vain linkit chatiin sekä somepalveluihin. Tämän tekstitysongelman selvittely on kestänyt niin pitkään että haluan tehdä virallisen vikailmoituksen sekä reklamoida myydyn palvelun virheellisyydestä - Viasatin ohjelmakirjasto on käyttökelvoton tekstitysongelmien vuoksi ja se on iso osa ostettua palvelua. Esimerkkinä uusi Independence Day-elokuva jonka toiston lopetin turhautuneena kahden minuutin katsomisen jälkeen.
Käyttäjätaso 3
010 190 240

Avoinna ma-pe klo 8-19, la klo 10-16.30.
Käyttäjätaso 2
Hei aa999! 🙂

Vikapuolemme päivystää ihan kellon ympäri, joten akuuteissa asioissa kannattaa aina pirauttaa niin avun saa kaikista nopeiten! 🙂
Käyttäjätaso 4
Olin soitellut tuosta samasta asiasta vikapuolelle useampaankin otteeseen mutta kun mitään ei tapahtunut niin irtisanoin koko Viasat Kulta-paketin kuukausi sitten.

Kun ei penskat saa leffoista kuin pahan mielen jos tekstit katoaa kesken pätkän.
Siis eikö tähän todellakaan ole mitään apua vieläkään. Mä vaihdoin C-Moren Viasatin pakettiin ja nyt kyllä lievästi sanottuna ketuttaa!!!
Edelleen ihan tiltissä, vain noin joka kolmas teksti/lause näkyy, ei jatkoon.
Vaihdettiin Elisaan ja muuten on ollut moitteetonta mutta tämä sama tekstitysongelma tuo kyllä huono maun suuhun. Käytännössä mahdotonta katsoa leffoja kun joka toinen tekstityslause puuttuu eikä tekstejä ei saa edes pois päältä häiritsemästä.

Jos kerran on jo vuosi sitten ongelma tiedostettu ja "odotetaan toimia" niin se tarkoittaa ettei mitään asialle tehdä. Ei kai muu auta kun vaihtaa pois Elisalta. Tuo Viasat on kuitenkin meillä eniten käytetty palvelu.
Ja ongelmat jatkuu ja jatkuu vaan viasat kirjaston tekstien kanssa 😩 logan leffassa ehkä 10% tekstejä silloin tällöin! Ja parasta et 14päivän kokeilu/peruutus ilmoitus ei ollut mennyt perille 🤔ja nyt maksan 3kk määräaikaista sopimusta joka ei toimi kunnolla! T:tahtoo rahoille vastinetta!!!!
Tästä on yli vuosi aikaa kun minulla on edellisen kerran ollut viasat elokuvakanava palvelu. Kirjaston tekstitykset eivät jostain syystä toimi edelleenkään vaan puuttuu paljon tekstitystä. Miksei kauan jatkuneelle epäkohdalle tehdä mitään. Muuten hyviä elokuvia kirjastossa mutta tekstityksen puute vie elokuvilta pohjan pois. Luulen että tekstityksen puutteet voitaisiin korjata mutta näyttää siltä ettei siitä välitetä. Senpä takia lopetan tlaukseni enkä tilaa kyseistä kanavapakettia enää.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
@Maago mitä kautta laitoit viestiä? Heitätkö asiakasnumeron profiiliin niin voin katsoa mitä olisi tehtävissä?

@Jay64 välitetään kyllä, mutta surullisen pitkään tämän parissa on jo painittu...
Käyttäjätaso 3
Tämä vika ei voi olla Viasatin päässä. Minulla oli 9 vuoden ajan Telia tv ja siihen tilattuna Viasat. Ei koskaan puuttunut tekstejä yhdestäkään elokuvasta Viasatin ohjelmakirjastossa. Nyt kaduttaa, että tilasin Viasatin Elisan kautta. Outoa, että tätä tekstitysongelmaa ei korjata, vaikka tämä on ollut näin pitkään tiedossa. Elisa, herää!

Osallistu keskusteluun