Vastattu

Viasat sport

 • 8 huhtikuu 2015
 • 5 kommenttia
 • 1130 katselukerrat

Peruin viasatin kultapakettini kun ei tule katsottua muutakuin nhl:ta ja ajattelin vaihtaa sen viasatin sportti pakettiin. Mutta eipä sitä saakkaan kuin 6kk määräaikaisena? Onko näin että sitä pitää siirtyä käyttämään viaplaytä vai saako ton paketin jotenki keploteltua toistaiseksi voimassa olevaksi?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Ammattimies 8 huhtikuu 2015, 15:42

 • Tarkisin tämän vielä ja tosiaan ei ole mahdollista saada 😞
 • Katso alkuperäinen viesti

  5 kommenttia

  Käyttäjätaso 6
  Kunniamerkki +3
 • Tarkisin tämän vielä ja tosiaan ei ole mahdollista saada 😞
 • Juu eipä voi mitään. Vähän myös pistää naurattamaan nämä elisan tarjoamat paketit 😃 Ottaakohan joku oikeasti tuon kalliimman 12kk sopparin? viasat.jpg
  Olisiko mahdollista saada tietoa siitä, että miksi Viasat Sportista hävisi osa NHL Xtra-kanavista? Ainoastaan Xtra1, 2, 3, 6, 8 ovat katsottavissa kanavapaikoilla 341, 342, 343, 346, 348. Pitäisi olla ihan 1-6 ja 8-Xtra-kanavat kuten ennenkin? Xtra7:aa ei ole olemassa, joten sen pitäisikin puuttua. Kaapeli-tv ja valkoinen Pace-boksi käytössä.

  Hain kanavat kaksi kertaa uusiksi, mutta samat löytyvät vain.
  Käyttäjätaso 6
  Kunniamerkki +3
  Eli sulta uupuu NHL Xtra 4 ja 5? Nuo näyttäis tulevan samalla kanavanipulla, joten jos vain ne uupuu, voipi mahdollisesti ongelman aiheuttaja antennijohto. Ootko kokeillut vaihtaa antennijohtoa? Täältä voit katsoa nuo kanavien eri niput meidän KTV-alueilla: http://asiakastuki.elisa.fi/ohje/18/
  Ei ollut antennijohdosta kiinni. Kanavat vaan puuttuivat. Tänään sitten tuli ilmoitus boksilta, että kanavalista on muuttunut, hae kanavat uusiksi. Hain ja nyt myös puuttuvat Xtrat on listauksessa mukana kuten kuuluukin.

  Osallistu keskusteluun