Kysymys

Viasat Sport ei edelleenkään näy.

  • 2 syyskuu 2014
  • 1 kommentti
  • 533 katselukerrat

Eli tilasin puhelinmyyjältä kanavapaketin, jossa tulisi näkyä 5 (viisi) viasatin urheilukanavaa.

Yksikään näistä kanavista ei nyt kuitenkaan näy, vaikka elisaviihteen tuolla maksukanavat- valikossa näkyy paketti tilattuna.

Kyseessä siis netgem 7700 boksi, kun menen kanavapaikalle (734, 735) niin tulee vain ilmoitus että pitää tilata kanavapaketti. Kun painan boksin kehoituksesta punaista namiskuukkelia, boksi ilmoittaa että minulla onkin jo ko. paketti ja siihen voi tehdä muutoksia osoitteessa elisaviihde.fi. No eipä voi, kun on 3 kk määräaikaisuus. Mutta tämän jälkeen saan vaihtoehdoksi palata nuolella takaisin edelliselle kanavalle, jota katselin. Ja sama toistuu joka kerta, buuttauksien jälkeen.

Aasiakaspalvelussa on jonotettu tunti, modeemia ja boksia buutattu, palautettu tehdasasetukset, kiroiltu kun aspa oli sulkeutunut juuri töistä päästessä.

Aasiakastuki- sivulla kehotetaan painamaan sinistä tähtinappulaa, niin saan kanavat näkyviin. Pitääkö minun lähteä kaivamaan pace:n kaukosäädin roskakatoksesta, jotta kanavapaketti tulisi näkyviin.

Boksi on yhdistetty wlanilla, koska modeemi eri huoneessa.

Kaikki HD-kanavat näkyvät muuten erittäin hyvin ja internetyhteys on nopea. (100/20)

Eli; onko vika nyt minussa vai elisaviihteessä? Tiedän, harvoin elisassa mitään vikoja on. Vain ominaisuuksia.

1 kommentti

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
  • Lisäätkö asiakasnumerosi tietoihisi, ja kuittaa sitten tähän tai minulle yksityisviestillä, niin katson tilannetta tarkemmin! :)

    Näkyykö sinulla muut netin yli tulevat ominaisuudet, kuten tallenteet, vuokraleffat tai lisäkanavat (esim. Eurosport kanavapaikalla 525)? 🙂
  • Osallistu keskusteluun