Kysymys

Videovuokraamo

  • 3 lokakuu 2009
  • 53 kommenttia
  • 3209 katselukerrat


Näytä ensimmäinen kirjoitus

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

53 kommenttiaHitusen liian kovat on hinnat verrattuna esim. kivijalkavideovuokraamon tarjontaan. Itselläni on videovuokraamo lähistöllä, joten katson Viihteestä trailerit ja käyn sitten vuokraamassa Blurayn vuokraamosta. Bluray vuokra on Makuunissa 5 EUR ja sen olisin valmis maksamaan myös Viihteen HD videon vuokrauksesta (nyt 7 EUR). Ainakin toistaiseksi protestoin hintaa vastaan ja käyn hakemassa leffan fyysisenä vaikka onhan noita Viihde vuokraamon leffojakin tullut pari katsottua testimielessä.

Kavereiden kanssa jos leffaa katsotaan, Viihteestä vuokrattu elokuva menee yleensä omaan piikkiin kun laskutus tapahtuu laskulla. Vuokraamoon kun kävellään niin maksun kanssa on helpompi vuorotella: "mä maksan tällä kertaa, maksa sä ens kerralla.."  ;)

Viihde vuokraamoon sopivat hinnat olisi mielestäni::
Teräväpiirto uutuus: 5 EUR
Teräväpiiro vanha: 3,5 EUR
SD uutuus: 4 EUR
SD vanha: 2,5 EUR


Kiitos palautteesta ja tuossa on hyviä pointteja. Erona fyysiseen vuokraamoon Viihteessä on tietysti nopeus ja mukavuus. Maksat hieman ylimääräistä ja saat elokuvan heti napin painalluksella kuin että lähtisit ulos esim. sateeseen käymään vuokraamossa, joka ei kaikilla ole naapurissa. :)


Erona fyysiseen vuokraamoon on se, että heidän täytyy maksaa tilastaan vuokraa, palkata työntekijä (tai useampi). Toki Elisallekin aiheutuu kuluja virtuaalisesta vuokraamosta, mutta eikö tässä pitäisi toimia sama logiikka kuin kaupoissa muutenkin, eli nettikaupat ovat halvempia kuin fyysiset.

Erona on myös se, että kun omistaa kanta-asiakaskortin videovuokraamoon saa leffan halvemmalla ja siitä kertyy vielä bonusta jolloin joka x:n leffan saa ilmaiseksi.

Itse ainakin vuokraisin elokuvia paljon paljon enemmän viihteen kautta jos hinta olisi halvempi kuin fyysisestikin suht lähellä olevassa vuokraamossa.

Muuten olen kyllä ollut tyytyväinen videoiden vuokraukseen. Palvelu on toiminut niin kuin sen pitääkin toimia!
Aloin eilen kattoo HD leffaa jotka normaalisti toiminu, mut eipä sit illalla jostain syystä kaista riittäny. Jouduin ottaa samasta leffasta normaaliversion eli saako tosta tuota toista hyvitettyä mikä ei näkyny?
Kyse on näistä ilmaisista avajais tarjouksista.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki

Aloin eilen kattoo HD leffaa jotka normaalisti toiminu, mut eipä sit illalla jostain syystä kaista riittäny. Jouduin ottaa samasta leffasta normaaliversion eli saako tosta tuota toista hyvitettyä mikä ei näkyny?
Kyse on näistä ilmaisista avajais tarjouksista.


Saa hyvitettyä, jos tilattu video ei ole kerran näkynyt. Hyvityksestä voit tiedustella esim. asiakaspalvelustamme puhelimitse tai lomakkeella:
http://www.elisa.fi/asiakaspalvelu/#yhteystiedot