Kysymys

Viihde-boksien ongelmat

  • 3 maaliskuu 2018
  • 2 kommenttia
  • 372 katselukerrat

Käyttäjätaso 1
Olisikohan mahdollista saada tänne joku info-osasto jossa kerrottaisiin missä mennään näiden boksien päivitys- ym ongelmien parissa. Kun asiakaspalvelusta sain kuitenkin ymmärtää että ongelmat ovat tiedossa eikä niihin ilmeisesti suurimmalla osalla auta lopullisesti mitkään johtojen nyppimiset ja buuttailut vaan uutta korjavaa päivitystä odotellaan. Vähän jää sellainen p....n maku jälkimarkkinoinnista kun ongelma kerran ongelma on tiedossa niin olisi paljon vakuuttavampaa se avoimesti myös kertoa
eikä vain jokaiselle erikseen puhelimessa. Tänä aamuna ei auttanut nyt enää buuttauskaan että ykkösen ja kumppanit saisi näkyviin omalla paikallaan. Kävisiköhän kuukausimaksun maksamatta jättämiselle perusteeksi että nettiyhteys katkeili niin en saanut laskua maksettua tältä kuulta?

2 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Jos myisit autoja laittaisitko liikkeesi nettisivuille tiedon, että autolle pitää tehdä yli tunnin yhtäjaksoisen ajon jälkeen tehdasasetusten palautus ja kaikki asetukset pitää aamuisin asettaa uudelleen, koska auto nollaa ne säännöllisen epäsäännöllisesti öisin. Hätäratkaisuna toki voit irroittaa akun miinusjohdon yöksi, joka ehkä pitää asetukset kohdillaan.
Käyttäjätaso 1
No autokauppiaana tuskin. Elän tosin siinä uskossa että Elisa välittää minusta ainakin kyselyjen perusteella ja siinä vaihessa kun asia on jo yleisesti tiedossa niin eipä siinä enää ainakaan hävitä voi. Puskaradio levittää tänä someaikana ikävät asiat niin tehokkaasti että siinä kannattaa miettiä kahdesta pahasta kumpi on pahempi. En minä ainakaa toistaiseksi voi suositella tätä palvelua/laitetta tuttavapiirilleni. Työni puolesta tiedän kuinka tärkeä jälkimarkkinointi on. Vaikka tuote olisi vähän "ongelmallinenkin" niin asiallisella palvelulla asiakkaalle on silti mahdollista saada hyvä mieli.

Osallistu keskusteluun