Kysymys

Viihde Pacen tilalle uusi päätelaite (N7700?)

 • 7 huhtikuu 2015
 • 7 kommenttia
 • 1896 katselukerrat

Hei.

Kaapeliviihdetalous. En löytänyt asiakasnumeroa OmaElisasta, mutta jos tämä johtaa johonkin, niin kaivan sen jostain muualta.

Itse menetin toivoni Paceen vuosi, pari sitten, mutta nyt vaimo laatikon ainoana käyttäjänä tässä perheessä on menettänyt myös hermonsa. Olisi tehnyt vikatiketinkin, mutta onkohan Viihde vaihtoehto poistettu vikailmoituksista kokonaan kun hän ei sitä löytänyt?

- Pace ivo-bootataan joka yö (2v sitten ilman on/off sykliä sille ei voinut edes itkeä)

- silti n. joka kolmas päivä se menee jumiin: kaken käskyjä ei oteta vastaan tai erittäin heikosti --> virtaledi ei pala/jököttää Viihde menussa --> virtapiuha irti ainoa helpotus. Melko ärsyttävää sohva-asennosta katseltuna.

- lauantaina vuokrattiin jopa elokuva, Interstellar HD, tekstityksiä jäi välistä ja näkyvät tulivat säännöllisesti  näytölle nykien. Liekö Pace vai itse leffa, mene ja tiedä.

Nöyrä kysymys: voiko Pacen vaihtaa paremmin toimivaan laatikkoon?

7 kommenttia

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki
Käsittääkseni on niin, että N7700 ei ole vielä tarjolla kaapelitalouksiin, vaan niissä ainoa vaihtoehto on edelleen tuo Pace.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Juuri näin, kuten jusbe kertoikin. Eli jos yhteytenä on kaapelimodeemi, ei Netgemiä voida siihen vielä toimittaa, mutta Pace voidaan 🙂 Laitatko
 • asiakasnumerosi tietoihisi, niin vilkaisen ongelmaa tarkemmin.

  Olitko tehnyt laitteille tehdasasetusten palautuksen?
 • Mistä tuo as.nro löytyy?

  [edit] löytyi laskusta, päivitetty

  Tehdasasetuksia ei nyt vähään aikaan ole tehty, mutta 2v sitten kyllä todella paljon. Pace vaihdettiinkin jossain kohtaa silloin, ei siinä alkuperäisessäkään mitään vikaa ollut, se vaan käyttäytyy noin. Silloiseen vikaan vaihettiin modeemi Ciscon malliin. Epäherkän kaken lisäksi kun tuo menee itsestään välillä jumiin, niin on hankala tietää missä tilassa hän on milloinkin.

  En jaksa enää varsinaista ongelmanselvitystä, kerron vaimolle terveiset, bootatkoon kun Emmerdale jämähtää.
  Käyttäjätaso 6
  Kunniamerkki +3
  Melki lähtisin tuolla asetusten palautuksella digiboksille ja modeemille. Sitten melki tarvi tarkempaa kuvausta ongelmasta, että missä tilanteessa/kanavalla sattuu, niin voidaan helpommin tuota selvittää 🙂 Voit laittaa myös mulle tietoa ihan yksityisviestillä.
  Hmm.. kerros lisää, miksi kysyt millä kanavalla? Voin vetäistä resetit, mutta kerro ensin tuo kanavakysymys. Viimeksi se oli viihde valikossa kun jämähti, mutta en pannut merkille mikä virittimen kanava alla oli. Joka tapauksessa ei mikään iptv, tms.

  [edit] meillä yksi kanavanippu saa huonoa signaalia, se missä MTV3 on ja todennäköisyys on suuri että yo. tilanteessa olisi ollut esim. kolmonen päällä.
  Käyttäjätaso 6
  Kunniamerkki +3
  Kysyn ongelman rajaamisen vuoksi 🙂 Eli esim. jos ongelmaa ilmenee aina IPTV-kanavalla, voipi ongelman aiheuttaja johtua esim. modeemista. Tai kuten mainitsitkin, jos jollain tietyllä nipulla, voi se signaali olla se aiheuttaja jumittamiselle 🙂
  OK, mä jo ajattelin että tavan virittimen huono/liika signaali saa Pacen jumiin. Noh, resetoitu on ja katsotaans kuinka käy. Itseasiassa meinasin tulla heti resetoinnin jälkeen kertomaan että meni jumiin mutta kone piti tyypillisen 10sek tauon eikä vastannut kaken käskyihin mitenkään. Pieni tauko ja hetken päästä Pasetin taas vastaa. Ominaisuus taitaa olla.

  Osallistu keskusteluun