Vastattu

Viihde premium - Laitteen käynnistäessä ongelmia kuvassa ja äänessä

  • 7 May 2020
  • 1 kommentti
  • 364 katselukerrat

  • Tiedonhaluinen
  • 0 kommenttia

Tervehdys,

 

Omalla kohdalla viihde premium ollut käytössä nyt kuukauden päivät eikä ongelmilta ole oikein välttynyt. Laitettaessa boksia päälle ja valikon auettua kun siirtyy TV-näppäimellä viimeksi katsotulle kanavalle niin kuvaa ei näy mutta ääni kuuluu. Tästä n. viitisen sekunttia eteenpäin kuva ilmestyy ruudulle mutta ääni kuuluu kahteen kertaan eri tahdissa ja kanavaa vaihdettaessa ei kuulu eikä näy. Kyseisen ongelman ilmetessä ei boksin uudelleenkäynnistys kaukosäätimestä auta vaan virtapiuhan joutuu käyttämään irti, joka ei välillä jää yhteen kertaan eli joutuu toistamaan. Tehdasasetusten palauttaminen ei ole auttanut asiaan. 

 

Tähän saakka olen kärsivällisesti odottanut jos ongelma häviäisi ohjelmistopäivityksen yhteydessä enkä täältä ole vastaavaan ongelmaan törmännyt. Havaintona, että virtapiuhaa irrottaessa laite on kuumentunut ja lämmittänyt pöydän tason. Onko jollakulla muulla ollut vastaavaa?

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi roopeg 8 May 2020, 11:52

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

1 kommentti

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +18

Terve vaan @hiiab ja lämpimästi tervetuloa OmaYhteisöön! :blush: Onpas erikoinen vika, pakko sanoa! Oletko käynyt jo perustoimenpiteet digiboksin kanssa läpi esimerkiksi tämän ohjeen avulla? Pystyisitkö lisäämään OmaYhteisön profiiliisi sille varatulle paikalle asiakasnumerosi (löytyy esim. laskulta) niin pääsemme tutkailemaan asiaa tarkemmin. :slight_smile: