Vastattu

viihde premium on äärimmäisen hidas

  • 30 June 2020
  • 4 kommenttia
  • 1772 katselukerrat

Kanavan kääntämisen jälkeen seuraa noin viiden sekunnin pimeys, jonka jälkeen kanava räpsähtää päälle. Vanhassa boxissa oli samaa vikaa, josta kuitenkin selvittiin tehdasasetuksien ajamisella. Nyt olen tehnyt sen kahdesti, ei mitään vaikutusta.

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi joriantti 30 June 2020, 17:01

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

4 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +12

Onko sinulla antennipiuha kiinni boksissa? Kuulostaisi siltä, että boksi yrittää aina ensin toistaa antennista ja sitten vaihtaa IP-puolelle.

Toistuuko ongelma kanavilla 501 ja ylöspäin?

No eipä toistu, eli mitä nyt pitää tehdä?

Laitoin antennipiuhan, ajoin tehdasasetukset taas ja nyt toimii. Ja ei kun siirtelemään kanavia kymmenettä kertaa.. kiitos!!

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +1

No eipä toistu, eli mitä nyt pitää tehdä?

 

Tämä selvitti sen, että netti toimii normaalisti ja IPTV on kunnossa. Jos menet esimerkiksi peruskanavalle Yle 1 tai Yle 1 HD paina kerran OK näppäintä avataksesi alareunan palkki kanavalle. Tuolta palkista valitset hammasrattaan eli asetukset ja kokeile eri vaihtoehdot läpi kohdasta muokkaa.

Siellä pitäisi olla kolme eri vaihtoehtoa:

IP Adaptive, IP Multicast sekä kanavan nimi (Esim. Yle 1.)  Kokeile nämä kaikki lävitse ja miten se vaikuttaa kuvaan ja sen laatuun.

Mikäli IP Adaptive ja IP Multicast vaikuttavat vaihtavan kanavaa tehokkaasti niin antennikaapelia kannattaa kokeilla suoraan televisiossa, miten nuo kanavat virittyvät televisioon ilman Elisa Viihdettä. Jos vika toistuu televisiossa niin sitten antennijohtoa vaihtoon tai vikailmoitusta aiheesta. Jos vika jää vain Elisa Viihde Premiumin puolelle niin sen viritin tekee jotain omaansa, josta on myös hyvä laittaa meille infoa.