Viihdepalvelu ei toimi vaikka määräaikasuus uusittu

  • 19 lokakuu 2019
  • 2 kommenttia
  • 493 katselukerrat

Käyttäjätaso 3

Moikka:)

Irtisanoin Elisa viihteen noh sitten halusinkin takaisin sen kun dna.n vastaava ei täyttänyt odotuksia. Viihteen piti loppua 5.11.2019

chatpalvelun kautta he ottivat taas viihteen mulle ja 1kksi Aitiota sekä 5 leffalippua kaupanpäälle.

Nyt 19.10. yhtäkkiä  tv.n ruudulle tuli teksti että virhe, ei auttanut uudelleen käynnistyksetkään.

 

Sitten lukee omissa tiedoissa esttä lisäpalvelusulkeutumassa. Enkä ole sulkenut kun tuon viihteen joka avattiin

 

Mites saa toimimaan?Aiemmat laskut ovat maksettuna ja tämä uusi määräaikasuus avattu vasta parisen päivää sitten eli eipä oo laskuja vielä tullutkaan :)

 

:)

 

ps. sain uuden digiboksin teiltä joka laitettiin tänään ekaa kertaa toimintaa 19.10. siis


2 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5

Hei. Hyvää iltaa.

Ennen kuin kiirehdit sanomaan irti sopimuksia Elisan, tai muun kanssa, ja vaihdat vastaaviin - varmista että olet varmasti tyytyväinen käyttämällä päällekkäin. Näin vaikka rahaa meneekin enempi, niin saat sentään mielenrauhaa, jos uusi vastaava palvelu ei miellytäkään.

Minulla ei ole DNA TV:stä mokemusta, eikä Viihteestäkään lähiajoilta, joten en lähde sanomaan mikä on parempi. Jokainen voi testata itse ja päätyä omiin johtopäätöksiin. Harmi jos et ollut DNA-palveluihin tyytyväinen, toivottavasti voisit harkita jatkossa, jos ne vaikka kehittyisivät.

Jos Elisan palvelu ei toimi uudelleenaktivoinnin jälkeen, niin suosittelen olemaan heti yhteydessä Elisan vikapalveluun. Puhelun voi hyvittää aspan kautta myöhemmin, jos vika on Elisan päässä.

https://elisa.fi/asiakaspalvelu/yhteystiedot

Toivottavasti palvelu toimii jatkossa paremmissa merkeissä!

Nyt soi Mindustries - Change Everything (Original Mix).

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4

@tahoja Kannattaa tosiaan kilautella tuonne Elisan asiakaspalveluun / vikapalveluun asian tiimoilta, ellet ole jo soittanut. Sitä kautta tuo digiboksiin liittyvä ongelma saadaan nopeiten kuntoon ja pääset taas käyttämään laitetta normaalisti.

 

Mitä DNA:n vastaavaan palveluun tulee, olen samoilla linjoilla kanssasi. Ainoa hyvä puoli tuossa DNA:n vehkeessä on se, että asiakas voi katsella eri suoratoistopalveluja huomattavasti monipuolisemmin kuin Elisan laitteella. Lisäksi palvelut voi tilata suoraan ko. palveluntarjoajalta, eikä operaattorilta. Tuo Android TV -alusta tuossa hubissa on ainakin itselläni toiminut ihan hyvin. Siihen se hyvä sitten jäikin. Esim. tallenteiden kuvanlaatu on DNA:lla jotain aivan järkyttävää, vaikka viimeisen kahden vuoden aikana siinä on tapahtunut parannusta. Jos pitäisi valita siitä, laitanko naulan ukkovarpaan kynnen alle ja potkaisen seinään vai katsonko tallenteita DNA:n hubilla, valitsen näistä kahdesta tuon naulan. Se tuottaa vähemmän tuskaa kuin tallenteiden katseleminen. Lisäksi Elisa Viihteessä tallenteiden hallinta ja logiikka ylipäätään on huomattavasti paremmalla tolalla kuin DNA:lla. Tämä on siis oma mielipide.

Osallistu keskusteluun