Viihdettä mökille

  • 2 helmikuu 2018
  • 7 kommenttia
  • 1330 katselukerrat

Tänään meille asennettiin Elisa viihdepaketti ja mobiili sovellus kännykkään 4g liittymällä. Jostain kuulin, että pääsisin myös mökillä katsomaan ja kenties tallettamaankin ohjelmia toisella Elisa modeemilla, jonka sain käytettynä pojalta. Liikkeessä kyllä kerrottiin tälläisestä mahdollisuudesta, mutta en ymmärtänyt sitä, miten toimisi. Kukahan osaisi valaista asiaa.? Mökillä ei siis ole muuta internet yhteyttä, kuin puhelimesta tuleva. On siellä kuitenkin vanha läppäri, jonka olen saanut internettiin puhelimen avulla. Kesät miltei asutaan mökillä, joten olisi sadekesinä mukavaa katseltavaa...Kiitos jo etukäteen...

7 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Mökillä olevalla modeemilla ja Internet -yhteydellä ei ole operaattorin puolesta merkitystä. Elisa Viihde toimii kaikkien operaattoreiden liittymillä (myös digiboksit N7700 & N7800).

Elisa Viihteen tallenteita voi katsoa ja ajastaa:
- Elisa Viihteen sivustolta https://elisaviihde.fi/
- Elisa Viihteen mobiilisovelluksella
- Elisa Viihteen digiboksilla

Jos kiikutat läppärin mökille, tee puhelimesta ns. hotspot eli jaat Internet -yhteyden puhelimesta. Tällöin puhelin tekee itsestään WLAN -tukiaseman, jonka verkkoon yhdistät läppärin. Myös piuhan käyttäminen puhelimen ja koneen välillä on mahdollista. Tarkempia ohjeita on vaikea antaa, kun ei tiedä, mikä puhelin sinulla on käytössä.
Kiitos jo tästäkin. Minulla on Androidin liittymä ja puhelin on uusi Samsung galaxy.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Nettiyhteyden saa jaettua puhelimesta langattomasti seuraavasti:
- Avaa asetukset
- Valitse "Yhteydet"
- Valitse "Mobiilitukiasema ja yhteyden jako"
- Valitse "Mobiilitukiasema"
- Kun aktivoit mobiilitukiaseman voit muuttaa mobiilitukiaseman nimen sekä salasanan haluamaksesi

Aktivoitu mobiilitukiasema näkyy läppärilläsi langattomien verkkojen listauksessa. Valitse luomasi mobiilitukiasema ja anna sen salasana.

Tätä et tarvitse silloin kun katsot tai ajastat tallenteita puhelimessa oleva mobiilisovelluksen kautta. Ainoastaan silloin kun käytät läppäriä. Toki myös muu nettisurffaus onnistuu tuon mobiilitukiaseman kautta.

Mobiilitukiasema kannattaa ottaa pois käytöstä silloin kun et sitä tarvitse. Kuluttaa vain akkua turhaan.
Kiitos ! Tämän olen osannutkin tehdä. Mutta tämä uusi hieno Elisa viihde on vielä kysymysmerkki?? Tämä puhelimeni on tosi viisas, todellinen "äly"kun saan tähän kaikki ohjemat näkyville ja tallennukset toimimaan. Miten saisin näkymään mökin telkkarissa myös näitä ohjelmia?? Olisiko siitä pojan digipoksista mitään apua???
Voisko se mitenkään olla mahdollista.??
Kiitollinen jo vastauksista 💕💕
Käyttäjätaso 3
Yksi sopimus = yksi siihen liitetty digipoksi..
Eli poikasi vanhalla boksilla et saa näkyviin oman sopimuksen takana olevia kanavia/tallenteita.

Paras tapa olis raahata se oma boksi mukaan malle ja liittää se langattomasti ym mainittuun puhelimen WLANiin. (jos boksi 7700 tai 7800)
Olisikin ollut liian hyvää ollakseen totta.
Elisan myyjä tarkoitti ilmeisesti vaan sitä tietokoneelle saatua yhteyttä. Sillä ei voi vaan äänittää...Anteeksi tyhmyyteni.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Elisa Viihteessä tallenteet ovat pilvessä, ei itse digiboksissa.

Voit siis ajastaa ja katsella tallenteita myös tietokoneella elisaviihde.fi -sivustolla, jos et halua kuskata digiboksia mökille.

https://elisa.fi/asiakaspalvelu/aihe/viihde/ohje/elisaviihde-sivusto/

https://elisa.fi/asiakaspalvelu/aihe/viihde/ohje/sovellus-kayttovinkit/

https://elisa.fi/asiakaspalvelu/aihe/viihde/ohje/kayttovinkit/

Osallistu keskusteluun