Kysymys

Viime aikoina on tallennukset pysähtyneet kesken kaiken. Stop-painikkeesta on päässyt takaisin alkuu

 • 3 kesäkuu 2015
 • 6 kommenttia
 • 1410 katselukerrat

 Hei, viime aikoina taleenuksia katsellessa, ne ovat pysähtyneet kesken kaiken. Stop-painikkeesta on päässyt uudestaan  alkuun, jonka jälkeen katselu on onnistunut loppuun.

Terv. Jukka

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

6 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Onko nyt kyse digiboksista vaiko elisaviihde.fi -sivustosta? Kerrotko hieman tarkemmin ongelmasta ja lisääthän asiakasnumerosi tietoihisi. 🙂
Käyttäjätaso 1
Viime yönä kuva jämähti useaan kertaan, välillä tuli ilmoitus tallenteen loppumisesta. Jatkamaan pääsi hetken kuluttua, kun aloitti uudelleen katselun. Tallenteina esim. Emmerdale, Pukumiehet, Vijeet hukassa, Ensimmäise asteen murha.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Ammattimies kirjoitti:
Onko nyt kyse digiboksista vaiko elisaviihde.fi -sivustosta? Kerrotko hieman tarkemmin ongelmasta ja lisääthän asiakasnumerosi tietoihisi. :)

 •  Kerrotko tarkemmin ongelmastasi. Jos ongelma ilmeni digiboksilla, pystytkö kokeilemaan kyseisiä tallenteita elisaviihde.fi -sivustolla tai mobiilisovelluksella? Jos ongelma toistuu sivustolla ja sovelluksella, on ongelma todennäköisesti tallenteessa.

  Jos ongelma ei toistu muualla, vaikuttaisi ongelma jäävän siihen laitteeseen, millä katselit. Jos kyse digiboksista, kannattaa aina alkuun resetoida modeemi ja palauttaa digiboksille tehdasasetukset 🙂
 • Kyse on digiboksista ( valkosininen ). Katsellessani tallennuksia, on kuva pysähtynyt kesken kaiken ja tätä on tapahtunut päivittäin viime aikoina. Olen sitten aloittanut uudestaan alusta, ja tallennuksen on sitten voinut katsoa normaalisti loppuun.
  Käyttäjätaso 1
  Harmaalla boksilla katselin ja poistin tallenteet. Aikaisemmin tuon asian selvittelyt loppuivat toteamukseen, ettei missään mitään vikaa olekaan. Perus johto/resetointi rumbasta ei tässä viassa ole ollut apua enempää, kuin vikailmoituksen teostakaan. Tallenteet ovat pätkäisseet ennen eri kohdissa uudelleen katsottaessa.
  Kiitos viimeisimmästä päivityksestä,nyt ei toimi kunnolla mikään.Pätkii tallenteet vähintään 5 min välein.
  Aikaisemmin toiminut kohtuullisesti.Tehdasasetukset on palautettu pariinkin otteeseen.Eikö päivitysten ole tarkoitus parantaa eikä huonontaa,kysympä vaan.