Vastattu

Vikaa digiboksissa

  • 23 joulukuu 2016
  • 6 kommenttia
  • 527 katselukerrat

Viime viikkoina digiboksi on oireillut oudosti. Se ei ole enää sammuttanut valoa (sammunut kokonaan) öisin ja välillä, kun avaa niin mitkään kanavat eivät näy ja valittaa heikkoa yhteyttä. Ei ala toimia ennen kuin ottaa boksin seinästä irti. Digiboksina on Netbox N7700 toiminut noin vuoden ihan hyvin ilman suurempia ongelmia. Mitä voisi asialle tehdä?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Emppppu 3 tammikuu 2017, 14:28

Laitatko meille tänne: http://elisa.fi/palstatiimi yksityisviestillä asiakastietojasi, niin selvitellään asiaa!
Katso alkuperäinen viesti

6 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Kokeilepa ensiavuksi painaa nopeasti virtapainiketta viidesti, jotta boksi lähtee palauttamaan tehdasasetukset ja mahdollisesti menettää muistinsa tuon huonon käytöksen osalta. 🙂
Kokeilin tehdasasetusten palauttamista, mutta samat oireet jatkuvat.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
Ihan mielekiinnosta kysyn miksi asia on laitettu ratkastuksi vaikka
Asia ei ole ratkennu aloittajan mukaan
Kunniamerkki +3
Kokeillaanpas vielä tehdä sille sillä tapaa, että ota virtajohto irti pidemmäksi aikaa digiboxista. Palauta sitten johto paikalleen ja tee sille tuo reset. Huikkase tänne, jos ei auta asiassa.

Digiboxin ei muuten kuulukaan sammuttaa sitä punaista valoa pois, jos siinä on virtajohto seinässä. Boxi on koko ajan valmiustilassa ja käynnistyy tällä tapaa nopeammin kuin aiemmin, kun se meni ihan syväjäähän ja umpiuneen. 🙂
No pidin tuon digiboksin pari tuntia irti kaikista johdoista, jonka jälkeen tein taas tuon tehdasasetusten palautuksen ja päivän se toimi, mutta tänään kun avasin sen niin taas sama "Heikko yhteys" ruudulla, eikä kanavat näy. Rupesi taas toimimaan kun otti johdon irti seinästä, laittoi takaisin ja käynnisti uudelleen.

Että mitens tuon saisi korjattua?
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +1
Laitatko meille tänne: http://elisa.fi/palstatiimi yksityisviestillä asiakastietojasi, niin selvitellään asiaa!

Osallistu keskusteluun