Kysymys

Voddler?

  • 12 kesäkuu 2010
  • 4 kommenttia
  • 1362 katselukerrat

Kokeilin tuossa Voddleria, ja vaikuttaa olevan vallan mielenkiintoinen konsepti leffojen jakamiseen. Suurin ongelma on se että tuo vaatisi tietokoneen tuomisen olohuoneeseen, eikä miniläppärini jaksa edes noita  leffoja pyörittää.

Jos taasen Voddlerin valikoiman saisi Elisan digiboksin kautta tuotua olkkariin ja televisioon, tuo olisi mielestäni erittäin hyvä kombo! Nykyinen Elisan videovuokraamo kun on mielestäni hinta/laatusuhteeltaan melkolailla surkea, joten kumppanuus Voddlerin kanssa voisi kenties tuoda tähän asiaan parannusta.

Onko moista suunnitteilla??

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

4 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki
Houkutteleva ajatus ainakin omasta mielestäni. Tuossa on kuitenkin pari muttaa, Voddler on suora kilpailija Elisan omalle vuokraamolle sekä Viihteen kautta käytettävälle SF Anytimen vuokraamolle, joten toimivan bisnesmallin löytäminen näiden välillä voi olla melko haastavaa. 🙂

Houkutteleva ajatus ainakin omasta mielestäni. Tuossa on kuitenkin pari muttaa, Voddler on suora kilpailija Elisan omalle vuokraamolle sekä Viihteen kautta käytettävälle SF Anytimen vuokraamolle, joten toimivan bisnesmallin löytäminen näiden välillä voi olla melko haastavaa. :)

Kyllä se Applekin Spotifyn hyväksyi kauppaansa iPodilla ja iPhonella käytettäväksi, vaikka nakertaa suoraan iTunesin markkinoita.

Siinäpä on semmoinen "pienemmän vahingon periaate"-ajattelu taustalla, Spotify heitä lukuunottamatta kaikilla muilla  kun olisi vielä huonompi asia.

Soneran Voddler-lanseerausta odotellessa....
Tämä olisi killeritoiminto, joka melkein korvaisi 36h tallennuksen poistamisen. Voddlerin puolelta olen kuullut että neuvotteluja käydään "erinäisten firmojen kanssa". Toivottavasti Elisa on yksi näistä?
Voddler olisi huikea lisä.