Kysymys

vuokraamon DD+ ääniraidat häviää

 • 31 tammikuu 2016
 • 4 kommenttia
 • 467 katselukerrat

Huomasin että vuokraamon elokuvassa ääniraidat tulee aivan arpapelillä digitaalisena vahvistimelle.

Eilen sain Trainwreck -elokuvasta vahvarille DD+ ääniraidan, mutta tänään kun toinen osapuoli alkoi katselemaan samaa pätkää uudelleen, niin ääniraitaa ei saa enää millään dolby digitalilla. Itseasiassa näin on käynyt jo useammankin kerran. N7700 alla ja olen kokeillut vaihdella HDMI:n ja optisen kaapelin välillä. Boksin päässä on ainakin jotain häikkää, koska välillä DD+ lähtee päälle kesken kaiken kun käyn ääniasetuksissa painelemassa ok:ta ja pyörittelemällä vaihtoehdot uudelleen samoiksi. Yhteys on ADSL, joten olisiko tuolla yhteyden laadulla sitten asiaan merkitystä.. Aika outoa vaan, että toimii edellisenä päivänä ja seuraavana ei.. Vaikka mitään ei ole välissä tehnyt. Kaikilla muilla ohjelmalähteillähän tuo pelittää kuin pitääkin..

4 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Tervetuloa Palstalle
 • ?! 🙂 Täytyy sanoa ettei itsellä ole hirveästi kokemusta näistä kotiteatterisysteemeistä Viihteen kanssa. Jos lisäät asiakasnumerosi profiilitietoihisi niin voin kuitenkin ainakin vilkaista tuon yhteyden laadun ettei siellä ole mitään ihmeempiä. 🙂
 • No kappas enpäs huomannutkaan ko. kenttää.. Nyt on lisäilty.. Yhteys tulee 90-luvun alun kuparia (eli puhelinkaapelia)pitkin tontille. Tässä osassa hkiä voi vaan unelmoida paremmista liitynnöistä..
  Käyttäjätaso 4
  Lukeekos edelleenkään missään mikä ääniraita vuokraamon elokuvassa on? Voisi joskus vaikka taas vuokratakin jotain mutta stereoäänet eivät mielestäni kuulu HD-nimikkeellä mainostettuun elokuvaan. Näin vain taitaa suurimmassa osassa olla. Saako rahat takaisin jos tuleekin vain stereota ja varsinkin jos se riippuu vielä kellonajasta tai jostain muusta. Miten tuo menee jos hinta on HD version ja kaista ei riitäkkään kun sitä haluaisi katsoa ja tulee SD:tä stereoäänillä?

  Muistan joskus aiemminkin valittaneeni näistä, mutta oliko edes hyvä elokuva? 🙂
  Kuvanlaatu tulee kyllä onneksi aika hyvin, mitä nyt laskee SD:n puolelle ajoittain kun väkeltää jotain muuta samalla netissä. Toi ääniraita vaan rassaa ärsyttävästi hermoja kun tulee DD+ ihan miten sattuu arpapelinä.

  Mitä leffaan tulee niin voi sen katsoa 😃 Ei ehkä sellainen mitä itse valkkaisin... Mutta kun siihenkään näköjään en voi vaikuttaa 😃

  Osallistu keskusteluun