XBMC-plugin Elisa Viihteelle


Näytä ensimmäinen kirjoitus

354 kommenttia

Käyttäjätaso 2
Kodin plugarinhan voi nyt korjata myös ts-streamille @Qotscha :n ansiokkaan työn ansiosta. Kannattaa seurata tuota naapuripalstaa, tämä thread on itse asiassa 'väärällä' puolella.

@apino : jos käytät DSPlayeriä ylipäätään jostain syystä normin sijasta niin haluat myös ts-streamin. Eroista on juttua tuolla toisella puolella, esim. urheilulähetysten osalta.
st72 kirjoitti:

Kodin plugarinhan voi nyt korjata myös ts-streamille @Qotscha :n ansiokkaan työn ansiosta. Kannattaa seurata tuota naapuripalstaa, tämä thread on itse asiassa 'väärällä' puolella.

@apino : jos käytät DSPlayeriä ylipäätään jostain syystä normin sijasta niin haluat myös ts-streamin. Eroista on juttua tuolla toisella puolella, esim. urheilulähetysten osalta.Jos tarkoitat puolella frameratella näkyviä formulalähetyksiä kuten Viihteen omalla boksilla, niin joo, ts-stream olisi kyllä enemmän kuin hyvä olla.

Olen itse pihalla näistä Elisan api-jutuista ja koodihommista, joten varmaan pärjäilen nyt adaptiivisella meiningillä, kunnes joku hieno sielu koostaa ts-stream-korjatun version plugarista. Vaimo ainakin tykkää, että adaptiivisten tallennusten alkua ei tarvitse odottaa minuuttia kuten ennen.
@Qotscha Kiitos "salapoliisityöstäsi"! Tsekkailin tuota toista ketjua, ja ihan arpomalla ja koodauksesta mitään tajuamattomana päätin kokeilla tuota uutta Elisan api-osoitetta elisaviihde.py-tiedoston "baseurl"-riville. Ja nyt toimii .ts-tiedostot!

Kuvanlaatu on aivan selkeästi parempilaatuinen verrattuna adaptiiviseen striimiin. Adaptiivisessa striimissä sai käyttää mielikuvitusta, että esim. Maikkarin HD olisi näyttänyt HD:lta. Toki olen ehdollistunut pikkutarkkaan kuvasäätöön DSPlayerin ja madvr:n parissa, mutta väitän, että jopa vaimoni (jolle tuntuu olevan aivan sama millä kuralaadulla katsoo) huomaisi eron.
eerovil kirjoitti:


apino kirjoitti:

Sain api keyt, mutta Kodissa tulee erroria.

Miten plugari pitäisi asentaa? Näinkö:

  1. Vanhalle asennukselle ei tarvi tehdä Kodissa mitään
  2. Copypastetaan Kodin addons-kansioon script.module.elisaviihde-kansion tilalle saman niminen kansio (joka löytyy Githubista ladatusta elisaviihde-master-kansiosta)
  3. Copypastetaan Kodin addons-kansioon plugin.video.elisa.viihde-kansion tilalle Githubista ladattu XBMC-Elisa-Viihde-plugin-master-niminen kansio
  4. Copypastetaan Kodin addons->packages-kansioon script.module.elisaviihde.zipin tilalle saman niminen .zip (joka löytyy Githubista ladatusta elisaviihde-master-kansiosta)
  5. Avataan Kodi, Viihde-plugarin Settings ja laitetaan API key -kohtaan Palstatiimin lähettämän s-postin api_doc.txt-tiedostosta löytyvä pitkä rimpsu
  6. Laitetaan samassa ikkunassa alla olevaan Secret API -kenttään Palstatiimiltä saadun s-postin viestikentässä näkyvä pitkä rimpsu
  7. Painetaan OK, avataan plugari ja kaiken pitäisi toimia?


Itselläni oli ongelmia saada tuolla tekniikalla toimimaan. Paras tapa on poistaa elisa viihde -lisäosa, sitten ladata githubista zip-muodossa nuo molemmat (plugin.video.elisa.viihde ja script.module.elisaviihde).

Sitten kodin valikosta install from repository -> taaksepäin yksi (..) -> install from zip -> asenna täältä ensin script.module.elisaviihde ja sitten plugin.video.elisa.viihde.

-external_api_key on tosiaan se sähköpostissa tullut avain
-external_client_secret löytyy kätevästi tiedostosta api_elisaviihde_fi_official/robot/ApiElisaViihdeLibrary.py (tää on varmaan kaikilla sama, minun avain on "nZh..." jne. n.10 merkkiä)

Tässä vielä suorat linkit zippeihin (asenna mielellään tässä järjestyksessä):
https://github.com/Eerovil/elisaviihde/archive/master.zip
https://github.com/Eerovil/XBMC-Elisa-Viihde-plugin/archive/master.zip

Moi

Onko muut saaneet asennettua näillä ohjeilla?
Mulla ei suostu asentamaan ollenkaan elisaviihde-master.zip vaan herjaa seuraavaa

17:20:25.402 T:1352659872 ERROR: GetDirectory - Error getting
17:21:40.664 T:1947238416 ERROR: Previous line repeats 9 times.
17:21:40.664 T:1947238416 ERROR: Failed to read 'zip://%2fvar%2fmedia%2fsda1-usb-Innostor_Innosto%2fAAA%2felisaviihde-master.zip/elisaviihde-master/addon.xml'

Plugin asentuu Ok, mutta ei toimi.

20:36:07.407 T:1947054096 ERROR: Previous line repeats 2 times.
20:36:07.407 T:1947054096 ERROR: Control 55 in window 10025 has been asked to focus, but it can't
20:36:07.555 T:1320154016 ERROR: No module named elisaviihde
20:36:07.556 T:1320154016 ERROR: EXCEPTION Thrown (PythonToCppException) : -->Python callback/script returned the following errorEnd of Python script error report

Osallistu keskusteluun