XBMC-plugin Elisa ViihteelleNäytä ensimmäinen kirjoitus

351 kommenttia

XBMC plugin toimii mullakin hyvin Fedorassa, Xubunutussa ja melkoisesti modifioiudussa Fuduntussa, mutta yhtä asiaa kaipaan.

Minulla on jaettu nuo tallennukset lukuisaan hakemistoon, mutta olisi hienoa, jos sais listaamalla kaikki nuo tallennukset pötköön aikajärjestyksessä. Search:in avulla saa jotenkin tuon listan, mutta kun ei hakusanaksi voi laittaa välilyöntiä kuten tuossa saunabrowserissa/saunalahtisivulla niin kaikkia ei millään saa kerralla. 

Toki löytyy myös tallennuksia, jonka nimessä ei ole välilyöntiä, mutta niitä ei ole paljon.

Tai jos searchiin voisi nimen sijasta laittaa aikajakson, niin sekin toimisi. Mulla on vielä myös käytössä mythtv ja xbmc:lle mythplugin. Siinä on em. ominaisuus sisäänrakennettu.

Tuo mahdollisuus olisi kyllä hyvä olla myös itse elisaviihteen web-sivuilla. 
https://github.com/anylonen/XBMC-Elisa-Viihde-plugin/issues

Toiveet ja löydökset tuonne, niin katsellaan josko joku tekisi asioille jotain (mahdollisesti jopa minä).

Onko kukaan testannut plugarin toimivuutta Gothamilla (13)?
Sain toimiman tuon pluginin Windowsissa pyörivän XBMC:n kanssa ongelmitta.

Täysin uusi asennus vielä kertaalleen Raspberry Pi:lle uudelle muistikortille.

Johan toimi taas Elisa viihde rupes plugin toimimaan.

Ja pari päivää toimi oikein unelmana.

Tänään alkoi antamaan taas samoja virheitä, mutta homma korjaantui toimimaan Raspberry Pi:n reboottauksella.
Tämä nyt ei välttämättä liity itse XBMC-pluginiin, mutta sen avulla olen tämän "ominaisuuden" todennut.

Eli LIV kanavalta tallennettujen ohjelmien kohdalta 30s hyppy ei toimi, vaan se heittää samantien pihalle. Lisäksi fast forward toimii alussa maks 4x ja lopussa vaan 2x. 

Jotain on pielessä siinä indexoinnissa, nimittäin kun lataa saunabrowserin avulla .ts:n ja ajaa sen avidemuxin läpi, niin indexointi on kunnossa ja ohjelman voi xbmc:llä kato läpi normaalisti.

Eihän se tietysti tosimiehen kanava olekaan, mutta tulee sieltä jokunen kiinnostavakin sarja (Näkijä, Good Wife...)jonka takia tämäkin ongelma saisi poistua...

Voisiko joku muukin vahvistaa tämän? 
Käyttäjätaso 5
Miten muuten orginaalin ensimmäisen xboxin xbmc ohjelma tukeeko se tätä elisa viihde vimpainta, tai ylipäätään pc puolen vimpaimia.
Onko tolle täysin omat vimpaimet, tekis vaan mieli vaihtaa digiboxin merkkiä pacesta microsoftiin kun tollasen orkkis boxin sain ilmaiseksi, vielä en sitä ole modannut koska softmod työkalut tulevat hitaasti ebaystä, joten en ole koskaan tuota xbmc ohjelmaa boxilla käyttänyt.
Vielä kun noi f1 ja muut katsomo palvelut saataisiin xbmc ohjelmaan toimivaksi niin vois heivata ton pacen ryökäleen ser keskukseen.
Kun täällä näyttää olevan osaavia XBMC koodareita, niin olisiko jollain kiinnostusta kääntää tuo plugin PLEXille joka on spin off XBMC:stä. Uskoakseni osaavan koodarin käsissä tuo käännös ei paljoa vaatisi, mutta toki voin olla väärässä koska omat koodaustaidot ovat 0.
Tervehdys,

Koitin tuossa asennella (uusimmalle?) raspbmc distrolle tuota elisaviihde pluginia ja saan joka kerta saman herjan kun koitan kirjautua palveluun:

"Skripti virhe: addon.py"

Osaako joku sanoa mistä kiikastaa?

xbmc logi:

08:56:27 T:2871948352 ERROR: EXCEPTION Thrown (PythonToCppException) : -->Python callback/script returned the following erro>

  • NOTE: IGNORING THIS CAN LEAD TO MEMORY LEAKS! Error Type: Error Contents: can't start new thread Traceback (most recent call last): File "/home/pi/.xbmc/addons/XBMC-Elisa-Viihde-plugin-master/addon.py", line 401,> mainloop() File "/home/pi/.xbmc/addons/XBMC-Elisa-Viihde-plugin-master/addon.py", line 388,> show_dir("0") File "/home/pi/.xbmc/addons/XBMC-Elisa-Viihde-plugin-master/addon.py", line 333,> t.start() File "/usr/lib/python2.7/threading.py", line 495, in start startnew_thread(self.__bootstrap, ()) error: can't start new thread -->End of Python script error report<--
Raspbmc koneen versiotiedot:

pi@raspbmc:~$ cat /scripts/upd_hist/build_info
raspbmc-rls-1.0-hardfp-b20131019-u20131019
pi@raspbmc:~$ grep XBMC .xbmc/temp/xbmc.log | head -1
08:52:46 T:3041100320 NOTICE: Starting XBMC (12.2 Git:20130502-32b1a5e), Platform: Linux (Debian GNU/Linux 7.2 (n/a), 3.10.15 armv6l). Built on Sep 28 2013

Elisa viihde plugin versiotiedot:
versio 0.0.6
(ladattu 20131020 tiedosto: XBMC-Elisa-Viihde-plugin-master.zip
Osoite: https://github.com/anylonen/XBMC-Elisa-Viihde-plugin/archive/master.zip)
Asennettu zip purkuna manuaalisesti, ei suoraan xbmc videopluggareista.
Käyttäjätaso 5
Osaako täällä kukaan neuvoa kuinka ton elisa viihde plugarin sais orginaalin xboxin xbmc ohjelmaan, onko toi edes mahdollista ilman et tota plugaria joutuis kovastikkin päivittämään.
atomi kirjoitti:
Osaako täällä kukaan neuvoa kuinka ton elisa viihde plugarin sais orginaalin xboxin xbmc ohjelmaan, onko toi edes mahdollista ilman et tota plugaria joutuis kovastikkin päivittämään.
Mikäs on tuorein versio xbmc:stä tuohon originaaliin xboxiin?
Käyttäjätaso 5
En ole varma mut tällä hetkellä tässä on sisällä tollanen kuin XBMC4Xbox pre-3.0-r30555 elokuu 21 2010.
Toimiiko tuossa vai pitääkö metsästää uudempaa.
Tein muutoksia plugariin ja tarvitaan testaajia. Ne löytyy githubista ja zipin voi lataa dropboxista.

versio 0.1.0b
- testi versio!
- Tredit, local cache, lisätiedot valinnaisiksi
- Tredit hakee oikeasti lisätiedot ja pikkukuvat
- Tredit ei jää taustalle junnaamaan, kun plugari "lopettaa"
- local cache ei toimi tredien kanssa
- local cache vaatii hitaan hakemiston ensilatauksen
Käyttäjätaso 5
Osaatko purtsi sanoa et tukeeko toi xboxin xbmc tuota viihde plugaria, jos ei niin kuinka paljon työtä sen tuen toteuttaminen vaatisi.
Olis vaan moninkertaisesti nopeampaa käynnistää toi xbox kuin mun vanha läppäri ja MONINVERROIN VAKAAMPAA kuin sen pacen *****een käyttö (vink. vink elisa).
Ymmärrän toki et toi orginaali xbox on jo vanhaa kauraa ja käyttäjiä sillä ei varmaan hirveästi ole, mut se olisi kyllä mahtavaa jos pystyis käyttämään elisa viihteen tai tvkaistan plugaria xboxin kautta.
En tiedä yhtään. Pitäs pistää piuhat toho boksii kii ja päivittää xbmc siihe, jotta vois kokeilla. Pistä zippinä siihe toi plugari ja kerro mitä logit sanoo, jos ei toimi.
Käyttäjätaso 5
Mihin kansioon se pitää boxilla syöttää, en tosiaan ole muilla kuin windowsilla käyttänyt tuota xbmc viihde pluginiä niin en ole oikein sinut sen kanssa.
XBMC4XBOX foorumilta ja kahdeksas kuva tuosta postista. eikös tuosta vois ujuttaa zippiä? Tietty sun pitää ensin ftp:llä siirtää se sinne jonnekin ulottuville tai jaon yli?
Käyttäjätaso 5
yhteys boxiin on kyl olemassa, pitänee koittaa tolla tuoreimmalla xbmc4xbox ohjelmalla.
Olis vaan niin paljon kätevämpi jos sais noi tallennukset toimimaan nopeasti boottaavan purkin perään, nykyään kun ainoa keino katsoa tallenteita on tietokone jonka boottaaminen ei ole samaa luokkaa kuin tallentavien digiboxien.

Pacen kautta kun ei näy tallenteet lainkaan jos usean bootin jälkeen saa portaalin pakotettua auki, niin viimeistään 20 minuuttia tallenteen katselua tappaa tuon pace *****an.
Käyttäjätaso 5
kokeilin nyt tolla viimeisimmällä eli XBMC4Xbox 3.3.3 versiolla ja siihen saa kyllä asentumaan ton elisa viihde pluginin, kyllä se antaa myös syöttää käyttäjätunnukset mutta käynnistäessä se ilmoittaa skripti virheestä.

toisaalta jos jätän käyttäjätunnuksen tyhjäksi niin silloin se ilmoittaa virheellisestä käyttäjätunnuksesta, tuskin kuitenkaan vika on xboxin nettiyhteydessä kun kerran xbmc sää lisäosa ja muut videolisäosat kyllä hakevat sisältöä verkosta.

olisiko mahdollista saada jotenkin tota kuitenkin toimimaan tällä vanhalla boxilla vai vaatisiko se jopa niin isoja muutoksia pluginiin et pitäs tehä oma versio pelkästään xboxia varten.
polut ainakin pitää fiksaa, koska ne muuttu.Aika vaikea korjata, jos paljon muutettavaa ilman että pistää omaa boksia kuntoon. Mutta laita logia tulemaan. Varmaankin temp kansiossa, jossain, ehkä 🙂
Käyttäjätaso 5
xbmc log tiedosto

eli tossa on nyt se logi sieltä xboxin sisältä, ainoat asiat mitä ton login sisällä on tapahtunut on se et koitin käynnistää elisa viihde pluginiä tunnuksillani ja toinen yritys ilman tunnuksia.

erona käyttäjän silmin oli se et tunnuksilla se ilmoitta skripti virheestä ja ilman niitä se valittaa puuttuvista tunnuksista.
Kirjautuminen onnistu, mutta ei saanut tallennettua keksiä @ Q:UserDataaddon_dataplugin.video.elisa.viihdecookies.lwp
onko sulla tällainen hakemisto? Q:UserDataaddon_dataplugin.video.elisa.viihde
tee jos ei oo ja testaa tunnareilla uudestaan.
Käyttäjätaso 5
cookies.lwp tiedosto

eli tossa ON se sun pyytämä tiedosto ja noiden kansioiden luominen tonne q asemalle muutti tilannetta sen verran että, nykyään toi boxi hakee oikeilla käyttäjätunnuksilla ensin 1 ja sitten nopeasti 15 nimikettä kunnes se kaatuu taas skripti virheeseen.

ilman tunnuksia tulee taas se ilmoitus et käyttäjätunnukset ovat virheelliset.
logia vaan kehiin aina kun tulee errorii
Käyttäjätaso 5
päivitin tohon vanhan viestin loki tiedoston linkkiin uuden lokin
ota tredit ainakin pois ja testaa. Sit ota niitä muitakin pois päältä, jos ei toimi.
Käyttäjätaso 5
nyt on kyl pakko pyytää samaa suomeksi?

Osallistu keskusteluun