yhteysongelmia KTV

  • 15 huhtikuu 2019
  • 2 kommenttia
  • 254 katselukerrat

  • Uusi OmaYhteisön jäsen
  • 0 kommenttia
Eilen pätki sekä kaapeliyhteys että elisa-viihdeyhteys kotikadullamme Nurmijärvellä. terv.akortes

EDIT // Muokkasin henkilökohtaiset tiedot pois -Ihaa-na

2 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
Moikka akortes ja tervetuloa OmaYhteisöön 😊

Tämä on julkinen keskustelufoorumi, joten muokkasin osoitteesi sekä nimesi piiloon. Voidaan kuitenkin jatkaa tätä ongelman käsittelyä tässä niin pitkälle kuin mahdollista. Onko yhteys nyt kunnossa? Huomasitko että samaan aikaan olisi myös tv-signaali tavallisilla TV-kanavilla pätkinyt?
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Hyvää iltaa.

Auttaako kaapelimodeemi resetointi? Minkälaisia valoja modeemissa palaa, kun netti ei toimi tai tökkii. Palaako esim. US/DS/NET kiinteästi vai vilkkuen. Vilkkuva valo saattaa kertoa siitä, että laite hakee joko US-lähetyskaistaa, DS-latauskaistaa tai sitä NETin IP-osoitetta.

Haluaisin lisäksi kuulla mikä on tämä mystinen kaapelimodeemi. Jos se on Cisco, ja todella vanha, niin nekin väsyvät käytössä ja vaativat uutta modeemia tilalle. Niistä suosittelen todella mahtavaa modeemia Elisalta Arris-merkiltä. Hain omani Shopitista ja rakastan sitä todella.

Elisaan voi ottaa yhteyttä chattaamalla, mutta se on äsken mennyt jo kiinni, mutta langallakin voi laulaa ongelmasta soittamalla aspaan. Kokeile näistä jotain netin kuntoon saamiseksi.

https://elisa.fi/asiakaspalvelu/yhteystiedot/

Nyt soi Titan - Time And Space (Radio Edit).

Hyvää illan jatkoa!

Osallistu keskusteluun