Vastattu

YLE Areena ja Medicit-sarja

  • 7 toukokuu 2017
  • 2 kommenttia
  • 248 katselukerrat

Käyttäjätaso 1
En tiedä, onko tästä jo keskusteltu, enkä jaksa hakea; selkä kipeä enkä ole ihan parhaimmalla tuulella (juu, ja se puhelinkin on vielä "korjaamatta" - vikaa siinä on).:@

Eli olisin mielelläni katsonut sarjan Medicit alusta asti. Mutta silloin oli juuri taas jokin "muutos" käynnissä, enkä pystynyt tallentamaan sarjan 1. ja 2. jaksoa. Tai en ehkä vaan ymmärtänyt, miltä kanavalta se pitäisi tallentaa. Joka tapauksessa niitä ei tallentunut. Katsoin sitten YLE Areenaa televisiosta, ja siellähän ne Medicit olivat! Vaan eivät olleet kauaa (vaikka siinä oli minusta kerrottu, että niiden pitäisi olla vaikka kuinka kauan vielä). Eli en niitä sitten koskaan nähnyt. Jaksosta 3 lähtien olen sitten onnisstunut tallentamaan ja katsomaan sarjan. En oikein ymmärrä tuon Areenan systeemiä, miksi ne hävisivät kesken kaiken ja sitten sieltä näkyy jotain sarjoja "ikuisesti".

Sarja on sinänsä pettymys, eli ei enää oikein ole väliä näinkö niitä vai en. Tuon Areenan toiminnan kannalta vaan tulin uteliaaksi. Kun ne siellä kerran olivat ja aikaa katsomiseen piti olla. Voiko YLE? vaan yhtäkkiä napata ne sieltä pois?

Kiitos taas jos joku jaksaa valaista tätiä 🙂
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi pappa 7 toukokuu 2017, 19:39

Ainakin Yle Areenan nettisysteemissä on sarjan 1ja 2 osat vielä 16 päivää katsottavissa.
Katso alkuperäinen viesti

2 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
Ainakin Yle Areenan nettisysteemissä on sarjan 1ja 2 osat vielä 16 päivää katsottavissa.
Käyttäjätaso 1
Kiitos vastauksestasi. En vaan tykkää katsoa netistä, liian pieni ruutu :)

Mutta ei se niin hyvä sarja sitten ollutkaan, ehkä kaikkia vertaa Game Of Thronesiin...
Ihmetytti vaan se, kun siellä mainittiin ihan taatusti, että sitä aikaa olisi vaikka kuinka. Ja nyt en ole huomannut, että ne jaksot enää näkyisivät ollenkaan siellä telkan puolella.
Liian tekninen maailma...

Osallistu keskusteluun