Kysymys

YLE HD ei näy ADSL Viihteessä

  • 8 marraskuu 2010
  • 2 kommenttia
  • 730 katselukerrat

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Sinnittelen ADSL-yhteyden päässä ja tähän saakka ohjelmapaikalla 585 on näkynyt YLE HD kanava ( ei tosin ole lähettänyt sitten heinäkuun futiksen MM:n jälkeen kuin testikuvaa). Ei näy enää. Ei kuvaa eikä ääntä. Eurosport HD kyllä pelittää. Siis ei vikaa boxissa.

Onko muilla samaa tautia? Olisiko YLE vain keskeyttänyt testikuvan lähetyksen? Onko Elisalla tietoa asiasta?

Edit:  Tarkistin vielä Vianselvitys >> TV-signaali valikosta , että kanavalla 585 paketteja tulee ja CC Errors =0 sekä RX-virheet =0. Siis streami on päällä mutta ei sisältöä.

2 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki
Testikuvan lähettäminen on tosiaan lopetettu, koska lähetystä ei toistaiseksi ole. Palannee taas tarjolle seuraavissa kisoissa. 🙂
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki


Testikuvan lähettäminen on tosiaan lopetettu, koska lähetystä ei toistaiseksi ole. Palannee taas tarjolle seuraavissa kisoissa. :)


Tätä minäkin epäilin. Vuodenvaihteessa pitäisi DNA:n aloittaa antenniverkossaan HD-lähetykset. Myös YLE:lle on varattu ohjelmapaikka HD-antenniverkossa. Tästä voisi epäillä , että myös YLE:llä on jokin suunnitelma (toistaiseksi salainen) säännöllisten HD-lähetysten aloittamisesta.

Onko Elisalle tihkunut mitään ennakkotietoa milloin YLE aloittaa säännölliset HD-lähetykset? Oletan , että ne tulevat saataville myös IPTV:n kautta kuten nykyiset testilähetyksetkin (urheilutapahtumat). Olenko oikeassa?


Ei ole kuulunut tarkempaa tietoa tästä meille päin.

Osallistu keskusteluun