Kysymys

YLE HD ELISA VIIHTEESEEN!

  • 5 toukokuu 2011
  • 42 kommenttia
  • 6361 katselukerrat


Näytä ensimmäinen kirjoitus

42 kommenttia

Kannatan tätä toki ja Elisan täytyisi toimia tässä niin kuin kuuluukin (viitaten tämän sivun tietoihin: http://avoinyle.fi/www/fi/FAQ/HD.php ' TARGET='_blank . Ongelmanahan tässä nyt on se, että Yle sanoo että kanavan pitää olla a) ilmainen b) kortin takana (salattu). Ilmaisuus varmaan onnistuu, mutta miten onnistuu "kortin takana" oleminen, kun Viihde-boksissa ei ole korttipaikkaa. Tai siis olisihan siinä alkuperäisessä (http://netgem.com/pdf/ProductSheet-N7000-series.pdf ' TARGET='_blank) , mutta Elisa "viisaudessaan" on ottanut riisutun pappamallin, jossa ilmeisesti tätä toiminnallisuutta ei ole.

Kunnon boksillahan (http://www.testatutlaitteet.fi/ ' TARGET='_blank) tuo ei ole mikään ongelma: "Salauksenpurkukortin saa kaapelioperaattorilta." YLE voisi nyt sen verran joustaa, että Elisa voisi käyttää jotakin muuta tapaa salauksen purkuun kuin korttia. Muuten menee kaikki Viihde-boksit uusiksi. Tai sitten vain sanovat Viihde-asiakkaalle että lähetämmä kyllä Elisan kaapeliverkossa, mutta Elisan boksilla se ei näy - ostakaa itse boksinne.
Kunniamerkki
Mulle on aivan sama näkyykö joku YLE HD... Ainoa oikeasti HD tason ohjelmisto on kuitenkin jotkin isommat urheilukisat ja euroviisut... jos sieltä jotain muuta tulee niin se on melko varmasti tota Nelonen HD:n tasosta SD:stä skaalattua kuraa josta ei ole käytännössä mitään iloa (ainakaan jos esim. oma vahvistin osaa skaalata kunnolla)...
Joo ei mitään  😉
Kannatetaan. Itse tosin jo tilasin ilmaisen kortin jotta sen saa telkkuun kiinni ja näkee kanavat.

Mutta olisi kiva saada jatkossa myös tallennettua ohjelmat HD:nä.
kannatetaan, ja myös nuo muut mtv3HD, jne. mukaan kanssa
Kannatetaan.
Käyttäjätaso 2
Kannatan - ja odotan että Elisa korkean moraalin yrityksenä hoitaa "must carry"-velvoitteensa toimilupansa mukaisesti... ettei vaan toimilupaa vedetä takaisin.
Kannatetaan!
Kannatetaan!
Yksi kannatus lisää! Mikä ihme siinä on kun aikaisemmin on noita urheilukisoja näkynyt YLE HDlta mutta nyt ei muka saada näkyviin yleisesti ilmaista kanavaa?
Käyttäjätaso 2
Ilmanen pitäs kaikille olla,siispä vetkuttelua vetkuttelua vetkuttelua...
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki
Toteutettu:
http://palsta.elisa.fi/index.php/topic,3990.0.html
Käyttäjätaso 2
Täytyy vaihteeksi jakaa kiitostakin. Hyvinhän Elisa lopulta hoiti homman kotiin ja saadaan nauttia loppu kisoista HD:na. Ja erityisesti kiitosta tekstiviestistä, joka kertoi Yle HD:n tulleen tarjolle Elisa Viihteeseen. Esimerkillistä palvelua, sanoisin  😎
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki

Täytyy vaihteeksi jakaa kiitostakin. Hyvinhän Elisa lopulta hoiti homman kotiin ja saadaan nauttia loppu kisoista HD:na. Ja erityisesti kiitosta tekstiviestistä, joka kertoi Yle HD:n tulleen tarjolle Elisa Viihteeseen. Esimerkillistä palvelua, sanoisin  8)


Ole hyvä! 🙂
Päästään katsomaan lätkää! Hyvä!
Miksi tämä ei enään näy?

Miksi tämä ei enään näy?
http://palsta.elisa.fi/index.php/topic,1663.msg34533.html#msg34533

Osallistu keskusteluun