Vastattu

Yle HD, MTV3 HD eikä eurosport HD näy digiboksilla.

  • 8 huhtikuu 2012
  • 2 kommenttia
  • 11683 katselukerrat

Moro!

Otin eilen käyttöön Elisa viihteen kaapelimodeemilla ja asentamisen jälkeen luin mukana tulleista ohjeista, että mitä kaikkia kanavia pitäisi näkyä ilmaiseksi. Näkymättömiin jäi lähes kaikki minulle tärkeät ilmaiset hd-kanavat. Ainut ilmainen hd-kanava mikä näkyy on nelonen.

Olen yrittänyt löytää automaattisella kanavahaulla loppuja ilmaisia hd-kanavia ilman tulosta.

Miten saan Ylen, mtv3:sen ja eurosportin hd-kanavat näkyviin?

Asun Tampereella, ja minulla on sinivalkoinen digiboksi, ja satamegainen netti.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi KooMikko 8 huhtikuu 2012, 12:20

OsteriOssi kirjoitti:

Moro!Otin eilen käyttöön Elisa viihteen kaapelimodeemilla ja asentamisen jälkeen luin mukana tulleista ohjeista, että mitä kaikkia kanavia pitäisi näkyä ilmaiseksi. Näkymättömiin jäi lähes kaikki minulle tärkeät ilmaiset hd-kanavat. Ainut ilmainen hd-kanava mikä näkyy on nelonen.Olen yrittänyt löytää automaattisella kanavahaulla loppuja ilmaisia hd-kanavia ilman tulosta.Miten saan Ylen, mtv3:sen ja eurosportin hd-kanavat näkyviin?Asun Tampereella, ja minulla on sinivalkoinen digiboksi, ja satamegainen netti.Jahas. Teretulemast vaan kaapliViihteen pariin. Pieniä ongelmia pukkaa itsekullakin, mutta osasta selvitään kyllä. Osa voi jäädä hieman häiritsemään, jos paha tuuri käy.http://www.elisa.fi/yksityisille/kaapeli-tv/peruskanavat/oletuskanavapaikat/listan mukaan sinulla pitäisi löytyä kanavia digiboksisi kanavalistasta.200--> eteenpäin on nuo HD-kanavat. Katsomasi 4HD on se 224. Jos kanavat löytyvät, niin olethan käynyt boksin Viihde-osoissa sinisellä napilla? Boksin pitää päivittää salausavaimensa ja ne päivittyvät vasta, kun käyt katsomassa Viihde-valikkoa.Jos digiboksisi listassa ei näy muita kuin tuo 224-kanava, niin sitten pitää kokeilla ja katsoa, että näkyykös ne kanavat telkkusi virittimen listoilla, jos HD-telkku on itselläsi. Jos siellä ne näkyy, niin ongelmia vain digiboksin kanssa. Jos ei sielläkään näy ja telkku ymmärtää kaapleipuolen hd-digikanavat, niin silloin talo(yhtiön) antenniverkossa voi olla jotain mystistä.Elisan digiboksi on turhan epäherkkä vempain. Sen pitää olla ensimäisenä antennipiuhassa kiinni ja välissä pitää olla kunnon haaroitin (parempi yleensä kuin mukana tullut "roska") , jos kaapelimodeemi on samassa reiässä. Kokeilepas ilman modeemia, pelkällä digiboksilla uutta kanavahakua, mieluiten menun kautta diagnostikka osiosta tehdyn tehdasasetusten palatuksen muodossa ja valitse  kaapeli-liityntä ( ei siis antenniliitäntää). Jos nyt alkaa näkymään kanavat, niin sitten pitää hankkia parempi haaroitin, tai antennipiuhaSopivia linkkejä:http://yhteiso.elisa.fi/t5/Elisa-Viihde-Ominaisuudet-ja/Yleisi%C3%A4-h%C3%A4iri%C3%B6l%C3%A4hteit%C3%A4-joita-ei-heti-tule-ajatelleeksi/m-p/19173#M772http://yhteiso.elisa.fi/t5/Elisa-Viihde-Ominaisuudet-ja/HD-kanavien-FAQ-Vinkkej%C3%A4-tilanteisiin-jos-HD-kanavat-p%C3%A4tkiv%C3%A4t/m-p/15896#M2358http://yhteiso.elisa.fi/t5/Elisa-Viihde-Yleinen-keskustelu/Nettiyhteyden-vaikutus-TV-kuvaan/m-p/46145#M14051Noilla voisi jo alkaa helpottamaan. Ja hakua sitten uudestaan kehiin, jos tuntuu vielä jotain olevan, ja jos ei löydy, niin kysymystä sitten taas tänne jatkoksi.
Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

2 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
OsteriOssi kirjoitti:
Moro!

Otin eilen käyttöön Elisa viihteen kaapelimodeemilla ja asentamisen jälkeen luin mukana tulleista ohjeista, että mitä kaikkia kanavia pitäisi näkyä ilmaiseksi. Näkymättömiin jäi lähes kaikki minulle tärkeät ilmaiset hd-kanavat. Ainut ilmainen hd-kanava mikä näkyy on nelonen.

Olen yrittänyt löytää automaattisella kanavahaulla loppuja ilmaisia hd-kanavia ilman tulosta.

Miten saan Ylen, mtv3:sen ja eurosportin hd-kanavat näkyviin?

Asun Tampereella, ja minulla on sinivalkoinen digiboksi, ja satamegainen netti.

Jahas. Teretulemast vaan kaapliViihteen pariin. Pieniä ongelmia pukkaa itsekullakin, mutta osasta selvitään kyllä. Osa voi jäädä hieman häiritsemään, jos paha tuuri käy.

http://www.elisa.fi/yksityisille/kaapeli-tv/peruskanavat/oletuskanavapaikat/

listan mukaan sinulla pitäisi löytyä kanavia digiboksisi kanavalistasta.

200--> eteenpäin on nuo HD-kanavat. Katsomasi 4HD on se 224. Jos kanavat löytyvät, niin olethan käynyt boksin Viihde-osoissa sinisellä napilla? Boksin pitää päivittää salausavaimensa ja ne päivittyvät vasta, kun käyt katsomassa Viihde-valikkoa.

Jos digiboksisi listassa ei näy muita kuin tuo 224-kanava, niin sitten pitää kokeilla ja katsoa, että näkyykös ne kanavat telkkusi virittimen listoilla, jos HD-telkku on itselläsi. Jos siellä ne näkyy, niin ongelmia vain digiboksin kanssa. Jos ei sielläkään näy ja telkku ymmärtää kaapleipuolen hd-digikanavat, niin silloin talo(yhtiön) antenniverkossa voi olla jotain mystistä.

Elisan digiboksi on turhan epäherkkä vempain. Sen pitää olla ensimäisenä antennipiuhassa kiinni ja välissä pitää olla kunnon haaroitin (parempi yleensä kuin mukana tullut "roska") , jos kaapelimodeemi on samassa reiässä. Kokeilepas ilman modeemia, pelkällä digiboksilla uutta kanavahakua, mieluiten menun kautta diagnostikka osiosta tehdyn tehdasasetusten palatuksen muodossa ja valitse  kaapeli-liityntä ( ei siis antenniliitäntää). Jos nyt alkaa näkymään kanavat, niin sitten pitää hankkia parempi haaroitin, tai antennipiuha

Sopivia linkkejä:

http://yhteiso.elisa.fi/t5/Elisa-Viihde-Ominaisuudet-ja/Yleisi%C3%A4-h%C3%A4iri%C3%B6l%C3%A4hteit%C3%A4-joita-ei-heti-tule-ajatelleeksi/m-p/19173#M772

http://yhteiso.elisa.fi/t5/Elisa-Viihde-Ominaisuudet-ja/HD-kanavien-FAQ-Vinkkej%C3%A4-tilanteisiin-jos-HD-kanavat-p%C3%A4tkiv%C3%A4t/m-p/15896#M2358

http://yhteiso.elisa.fi/t5/Elisa-Viihde-Yleinen-keskustelu/Nettiyhteyden-vaikutus-TV-kuvaan/m-p/46145#M14051

Noilla voisi jo alkaa helpottamaan. Ja hakua sitten uudestaan kehiin, jos tuntuu vielä jotain olevan, ja jos ei löydy, niin kysymystä sitten taas tänne jatkoksi.
Kiitos paljon neuvoista:)

Resetoin digiboksin ja sammutin kaapelimodeemin kanavien etsinnän ajaksi, ja kanavien löydyttyä painoin sinistä nappia kun luki että kanava olisi lukittu. Kiitos paljon avusta.