Vastattu

Yritin alkaa käyttää Elisa Viihteen boksia täysipäiväisesti. Ajansiirto ei näemmä toimi.

 • 11 maaliskuu 2015
 • 8 kommenttia
 • 1551 katselukerrat

Hei

Vanha kaapeliverkon digiboksini on alkanut kenkkuilla.Tähän mennessä olen käyttänyt Elisa Viihdettä lähinnä etäältä ajastamiseen ja tabletista katsomiseen. Ajattelin ottaa täyteen käyttöön Elisa Viihteen mutta yllätys oli että ajansiirto ei toimi. On kyllä siten kelvoton laite. Taidan irtisanoa koko vekottimen. Ominaisuus on kuuiemma ollut tulossa pitkään.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Teemikko 11 maaliskuu 2015, 18:47

 • , uudemmalla Netgem N7700:lla ei tosiaan ajansiirto ole ainakaan tällä hetkellä mahdollista. Asiasta on ollut pitkään keskutelua, mutta aikataulua tähän ei ole valitettavasti antaa.
 • Katso alkuperäinen viesti

  8 kommenttia

  Käyttäjätaso 5
 • , uudemmalla Netgem N7700:lla ei tosiaan ajansiirto ole ainakaan tällä hetkellä mahdollista. Asiasta on ollut pitkään keskutelua, mutta aikataulua tähän ei ole valitettavasti antaa.
 • Eikö tämä tieto pidäkään enää paikkaansa?

  Tiina_K päiväyksellä ?28-10-2014 11:32

  Ajansiirto on tulossa alkuvuodesta 2015

  https:///t5/Ideapaja/Muutamia-ihan-perus-asioita-kuntoon-Viihde-palvelussa/idc-p/407345#M1404
  Vielä on alkuvuotta jäljellä. Sittemmin aikatauluksi ilmoitettiin helmikuu, mutta mitä ilmeisemmin ongelmia tuli matkaan koska tällä hetkellä on täysi radiohiljaisuus.
  Käyttäjätaso 6
  Kunniamerkki +3
  Uskaltaisiko tässä yhteydessä toivoa sitä, että ajansiirto tarkoittaisi mahdollisuutta aloittaa meneillään olevan tallennuksen katselu ennen kuin ohjelma on päättynyt. Eli että sieltä tallennusten valikosta voisi käydä klikkaamassa ohjelman käyntiin. Sellaisena näkisin sille kovasti käyttöä. Nykyisellään se hatuttaa yli kaiken kytätä koska jokin pitkä ohjelma päättyy.

  Sen sijaan jos ajansiirto toteutetaan siten, että käyttäjän tarvitsee käynnistää digiboksi ennen kuin ohjelma alkaa, tunkea jokin tallennuslaite USB-väylään, laittaa ohjelma pauselle ja varoa koko ajan vaihtamasta vahingossa kanavaa, ominaisuuden hyödyllisyys ainakin meikäläisen silmissä lähenee nollaa. Itselläni ei ole suurta tarvetta rampata ohjelman aikana jossain toisaalla.
  Minun kohdalla käy kyllä niin että jos tuota ominaisuutta ei piakkoin tule niin irtisanon Elisa Viihteen ja hankin silläkin rahalla kunnollisen boksin. Lisäksi kun Welhon maksukanavia kun pystyy tallentamaan. Tällä hetkellä siis myös Welhon MIX paketti jotta saa lapselle viihdykettä.

  Harmi sillä webin kautta tuo Viihde on ihan näppärä ja toimiva.
  Onko tästä ajansiirrosta mitää tietoa? Nythän on tietysti vielä alkuvuosi jos ajatellaan että se on ennen juhannusta.
  Käyttäjätaso 6
  Kunniamerkki +3
  Tarkempaa ajankohtaa ei ole antaa tällä hetkellä. Kerrotaan täällä Palstalla kyllä sitten, kun saadaan jotain varmaa tietoa 🙂
  Käyttäjätaso 3
  Eikös ollu varma tieto et tulee helmikuussa? Mikä yritys sitä tekee? Ja onhan sillekin kerrottu et tarvis olla helmikuussa valmis? Toisaalta jos sitä on kohta vuosi väsätty niin onhan sen pakko olla täydellinen ja kaikki palstan murheet sen jälkeen mennyttä elämää....? (Käsi ylös ketä uskoo???)

  Osallistu keskusteluun