Kysymys

24 megasen vaihto 100 megaseen

  • 18 marraskuu 2009
  • 8 kommenttia
  • 1905 katselukerrat

Onko mahdollista vaihtaa 24 meganen Elisa Viihde 100 megaseen Elisa Viihteeseen? Siis 24 meganen saavuttaa maksimissaan vain jotain 8 Mb/s, ja sillä nopeudella ei onnistu tallenteiden katsominen Elisa Viihteen kautta. Taloon tulee siis myös kaapeli. ???

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

8 kommenttia

Moi,

Jos taloon tulee Elisan kaapeliTV palvelut ja olet PK-seudulla, Tampereella, Jyväskylässä tai Joensuussa niin palvelun vaihto kaapeliverkon Viihteeseen on nyt mahdollista maanantaista 16.11 alkaen.

JouniO
Käyttäjätaso 2
Kerrotko vielä miten?
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki
Itseänikin kiinnostaisi, että miten tämä vaihto on mahdollista. Kysyin eilen aspasta ja sanoivat, ettei vaihto olisi tällä hetkellä mahdollinen.
Käyttäjätaso 1
ASPA:n viesti pitää paikkansa, tässä ADSL - Kaapeli vaihdossa on hieman työtä vielä tekemättä. Kun on mahdollista, ilmoitamme siitä täällä palstalla.
Hei,

Pahoittelut, olin hieman etuajassa. Tämä laitetaan työnalle, ja tiedotetaan kuten Antti mainitsi.

JouniO
Käyttäjätaso 2
Onkos tähän mitään päivitystä?
Hei,

tällä hetkellä asiaan ei ole vielä muutosta tullut. Varmasti, kun muutos on mahdollinen tullaan siitä tiedottamaan.
Käyttäjätaso 5
Erittäin onnistunutta asiakaspalvelua Elisalta. Itse menin vaihtamaan vanhaa nettiyhteyttäni edullisempaan ja nopeampaan kaapelimodeemiin. Vaihtoehdot olivat, että vaihdan vuosia vanhat vakiintuneet Elisan sähköpostiosoitteet johonkin saunalahden kummajaisiin tai maksan boksin ja liittymisen itse Elisalle 150euroa. Sitten kaveri rykäisi, että olisi meillä tämmöinen Elisa viihdekkin jossa osoitteet säilyy ja netti nopeutuu, liittyminen on ilmaista ja vehkeet ilmaisia. Oletin , että kaveri puhui edelleen kaapelimodeemista, mutta näköjään ei. Postissa tuli hieno adsl boksi jolla saan kämppääni mahtavat 7,4megaa jolla ei viihteessä käytännössä tee mitään. Eli minullako ei ole mahdollisuutta vaihtaa tuota viihteen kaapelimodeemiin vasta kun jouluna tai juhannuksena jos sittenkään? Ja jos voi niin mitä se maksaa ja miten se tapahtuu? Varsinainen edelläkävijä tämä Elisa. Nyt meinaan harmittaa ja tunnen itseni hööpötetyksii.