4g lte.

  • 19 helmikuu 2017
  • 1 kommentti
  • 155 katselukerrat

mulla hyvä ulkoantenni,4g nopeus luokkaa 100mgb ,pari viikkoa sitten oli häiriötilanne läheisessä tukiasemassa.sitten alkoi ongelmat. ulkoisessa enää maksimi 10mgb,sisäänrakennettu antenni toimii paremmin. vaihtaessani sisäänrakennetun antennin ulkoiseen niin pari minuuttia tulee 100mgb ja sitten menee tilaan 5-10 mgb. siis miksi toi ulkoinen antenni ei pysy niinkuin päällä. rajoittaako elisa mun r4gsuper liittymää?

1 kommentti

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Mobiililaajakaistassa liittymän todellinen nopeus voi vaihdella hyvinkin rajusti eri kellonaikoina. Nopeuteen vaikuttaa mm. käyttäjämäärä tukiasemalla/solussa = ruuhka, oma sijainti tukiasemaan nähden, maaston muodot jne. Elisa ei rajoita yksittäisen käyttäjän latausnopeuksia.

On toki mahdollista, että tukiasemassa on edelleen jokin häiriö, minkä takia et saa parempia nopeuksia. On myös mahdollista, että ulkoinen antenni prakaa tavalla tai toisella, jos on aiemmin toiminut hyvin, mutta nyt jää selvästi jälkeen reitittimen sisäiseen antenniin verrattuna.

Oletko kokeillut resetoida käyttämääsi reititintä?

Laitteletko asiakasnumeroasi omiin henkilökohtaisiin tietoihisi täällä Palstalla, ellet ole sitä jo tehnyt? Näin Palstatiimi pystyy tsekkaamaan alueesi tukiasemien tilannetta ja ryhtymään tarvittaviin toimenpiteisiin, mikäli alueella on edelleen jotain häiriötä. Asiakasnumero löytyy esim. laskusta ja lasku OmaElisasta.

Osallistu keskusteluun