Vastattu

Airplay ei toimi.

  • 28 toukokuu 2015
  • 6 kommenttia
  • 3365 katselukerrat

  • Kyselyiässä
  • 0 kommenttia
En löytänyt kuin vanhoja airplay otsikon alla olevia juttuja jotka tuskin on enää valideja koska tuolla Viihteen sovelluksella mainostetaan että nyt tuki on.

Se ei kuitenkaan toimi järin hyvin.

iPad mini, Airplay toimii tallenteissa mutta ei kirjastoissa (aitio), Aition ohjelmaa pyörittäessä kun laittaa airplayn päälle niin vain ääni siirtyy, kuva jää pädin ruutuun.

iPhone 6, ei edes mahdollisuutta airplayn valintaan videossa. Airplay mirroring iOS ominaisuus ei voi olla se mitä tässä tarkoitetaan 'tuella' eihän? 

Muilla laitteilla en testannut kun ovat vanhempia laitteita niin tuskin se niissä sen paremmin toimisi, vai toimisiko?

Laitteissa tai ympäristössä ei ole vikaa ja niissä on kaikki päivitykset eikä niitä ole jailbreikattau tms muutakaan. Airplay on käytössä päivittäin useilla eri softilla. Talossa on pari apple tv:tä ja ovat ahkerassa käytössä, viihteen app kuulostin mainoslauseissa mielenkiintoiselta airplayn kanssa mutta pettymys tästä nyt ainakin aluksi tuli. Ehkä tuolta jonkun tallenteen joskus katsoo ipadilla ilmaisena aikana kun se kerran toimi, mutta muutenhan tuota ei voi käyttää. 
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Ammattimies 15 kesäkuu 2015, 10:36

Saatiin vastaus, että AirPlay-tuki on tällä hetkellä ainoastaan tallenteille. 🙂
Katso alkuperäinen viesti

6 kommenttia

Käyttäjätaso 5
@esav  Tervetuloa Palstalle!

Tietoa ei valitettavasti löytynyt meiltä moderaattoreiltakaan, joten laitoin asiasta vielä kysymyksen eteenpäin! Vastaamme tänne, kun saadaan tarkempaa tietoa tästä asiasta 😃
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Saatiin vastaus, että AirPlay-tuki on tällä hetkellä ainoastaan tallenteille. 🙂
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
En osaa sanoa tuohon, onko tulevaisuudessa tulossa. Mutta toivotaan 🙂
Täällä ei kyllä toimi edes tallenteilla, ääni kyllä tulee airplayna mutta kuva ei...

EDIT: Toimii joillakin ohjelmilla ja toisilla ohjelmilla ei toimi???
Mulla samat ongelmat.. Pari kertaa olen saanut tuon Airplayn toimimaan kunnolla, mutta nyt toimii vain peilaus, tosin kuva jää telkkariin pienemmäksi. Jos käyttää normaalia Airplayta, siirtyy vain ääni ja sekin tulee jälkijunassa. 

YLE Areenalla esim. airplay toimii normaalisti, mutta ei Elisa Viihteellä. 

Tässä oma keskusteluavaukseni ongelmista: http://yhteiso.elisa.fi/t5/Elisa-Viihde-Sovellukset-ja/Elisa-Viihde-mobilipalvelu-iPad2-ja-AppleTV/m-p/466214#U466214
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Nyt Elisa Viihteen Apple TV -sovellus on julkaistu App Storessa. 🙂 Sovelluksesta löytyy tällä hetkellä tallenteet. Sovellusta pyritään kehittämään jatkossa lisää ja seuraavaksi sovellukseen onkin tarkoitus tuoda vuokraamo ja Aitio.
Kuulisimmekin todella mielellämme ideoitanne ja palautettanne sovelluksesta tässä keskustelussa

Osallistu keskusteluun