Ajanmukainen osoite

  • 17 toukokuu 2018
  • 1 kommentti
  • 165 katselukerrat

Joo. Olen ollut asukkaana nyt kohta kuukauden eräässä osoitteessa. Tänne posti kuljettaa Elisan ERI asiakkaalle postia. Edellinen asukas ei ehkä ole päivittänyt Elisalle muuttoansa pois täältä. Noh. Sepä on mielenkiintoista että Minä, UUSI asukas, joka olen Elisan asiakas, saan postia vanhaan osoitteeseen. MAISTRAATTI, SEKÄ, POSTI, TIETÄVÄT, nykyisen osoitteeni, tiesivät, osasivat, heti. ELISA KILTTI. olisitteko suopeasti tietoisia, että ASUN YKSIN. Tässä osoitteessa ei asu VANHOJA OSOITETIETOJA. kiitos. Olen 52 v. Ja (saamaton?) edellinen asukas EI EHKÄ TIEDÄ, MITEN OSOITTEEN MUUTOS, EDES TEHDÄÄN.... Minä tiesin.

1 kommentti

Käyttäjätaso 2
Moikka Fossottaja!
Ikävä kuulla että edellisen asukkaan laskut tai muut Elisan kirjeet saapuvat edelleen sinne. Tässä on käynyt juurikin niinkuin epäilet, eli edellinen asukas ei ole ilmoittanut meille osoitteensa muuttumisesta, joten laskut tulevat sinne.
Meille asiakastiedot päivittyvät väestörekisterin tai maistraatin kautta, mikäli tätä ei ole erikseen estetty. Mikäli erillisenä yhteystietona on ilmoitettu laskutusosoite, se taas ei päivity koska laskutusosoite voi olla esimerkiksi työnantajalle tai muuhun haluttuun osoitteeseen.
Asiakaspalveluumme tästä ilmoittamalla saataisiin tälle edelliselle asukkaalle tieto jotta päivittäisi meille osoitteensa myös laskutusosoitteen suhteen.
Täältä löydät yhteystietomme: https://elisa.fi/asiakaspalvelu/yhteystiedot/

Osallistu keskusteluun