Android-puhelin ei yhdistä WLANiinNäytä ensimmäinen kirjoitus

101 kommenttia

Moro.

 

Sellainen ongelma on ettei android laitteet yhisty wifiin mutta muut laitteet yhistyy, missä vika? Modeemina zyxel Kotiboksi VMG3925. Oon buutannut ja resetoinut boxia eikä ongelma ole selvinnyt.

Oho, onko käytössä useampia Android-laitteita jotka eivät Zyxelin wi-fiin pääse? Oletko kokeillut noilla Androideilla wi-fi verkon unohtamista ja uudelleenyhdistämistä ns. puhtaalta pöydältä?


Joo, kyllä on 2 puhelinta millä ei pääse verkkoon, herjaa että tarkistaa laatua ja sitten ettei internettiä ole ehkä käytettävissä. Kaikki maholliset toimenpiteet olen kokeillut eikä mitään vaikutusta, se tässä just ihmetyttääkin kun tv, läppäri ja nintendo menee normisti.

Aivan 🤔 Onko tuo wlan toiminut noilla Android-laitteilla viimeksi milloin? Kokeilitko Androideilla vielä tuota wi-fi verkon unohtamista ja uudelleenyhdistämistä salasanan kanssa? Yksi toinen toimenpide noilla puhelimilla on verkkoasetusten nollaaminen puhelimen asetuksista, jolloin kaikki verkkoasetukset puhelimissa otetaan puhtaalta pöydältä. Toimiihan noissa puhelimissa muut wi-fi verkot, esim. jos toisesta jakaa hotspotilla.


No niin, nyt sain puhelimet verkkoon mutta telkkari jäi rannalle:) Samsungin aspasta sanovat et reititin ja televisio pitäs sammuttaa vartiksi mutta en jaksa enää alkaa kikkailemaan. Tänään tein kaikki samat taijat kuin eilekkin ja nyt toimii, henkimaaliman hommia. Kivahan se ois tietää mistä johtui mutta se jää nytten arvoitukseksi.

Osallistu keskusteluun