Vastattu

Arkisto ja Ohjelmakirjastot

  • 5 kesäkuu 2016
  • 4 kommenttia
  • 1365 katselukerrat

  • Kyselyiässä
  • 25 kommenttia
Laitan tännekin vielä kysymyksen. Olen ihmetellyt tuota Arkisto boxia, jossa ymmärtääkseni ohjelmat ovat katseltavissa n. viikon ajan. Siellä näkyy olevan esim. Viasat- ja Fanseat kanavien ohjelmakuvakkeita, joita klikkaamalla ruutu pimenee ja hetken kuluttua näkyy teksti, että ongelma digiboxissa. käynnistä se uudelleen. Käynnistyksiä on nyt tehty lukuisia ja myös tehdasasetuksien palautuksia, mikään ei kuitenkaan muutu. Sitten tuohon Viasat Kulta pakettiin pitäisi kuulua ohjelmakirjasto, mutta en tiedä, missä sellainen on. Boxina on Pace.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Prinsessaponi 8 kesäkuu 2016, 10:30

Tavoitinkin sinut äsken puhelimitse 🙂 Olit rullautellut tehdasasetukset ja flashbootit ohjeen mukaan niin eiköhän tässä kohtaa ole varmempi vaihtaa boksi kokonaan uuteen.
Katso alkuperäinen viesti

4 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +1
Arkiston tulisi toimia juuri näin 🙂 Kuullostaapa hieman kummalta virheilmoitukselta, näkyvätkö muut kanavat arkistosta normaalisti? Ovatko nuo kanavat toimineet ikinä arkistossa?

Jos olet kytkenyt digiboksin ja modeemin keskenään verkkojohdolla, niin digiboksille voisi kokeilla tehdä vielä flashbootin (= paina iso valkoinen virtapainike boksista pohjaan ja nappaa toisella kädellä virtajohto pois. Palauta johto miltei saman tien takaisin ja vapauta sen jälkeen virtanappi).

Viasat Kulta -paketin ohjelmakirjasto "Viasat ohjelmakirjasto" löytyy digiboksin videovuokraamosta.
Kanavat täytyi taas hakea muutamaan kertaan, eikä tulos kuuden kerran yrittämisen jälkeenkään ollut täydellinen, mutta riittäköön. Tein tuon flashbootinkin, mutta ei se tilannetta sen paremmaksi tee. Nyt näyttäis siltä, että nuo Viasatin arkistot lähtee käyntiin aika hyvin, mutta miksi Eurosport ja Fanseat päätyy ainakin useasti tilaan "Decode init failure". Tuo boxin uudelleenkäynnistys ei ainakaan tilannetta muuta. Onhan tuo Viasat ohjelmakirjaston sisältö katseltavissa ilman lisäkustannuksia, jos on Kultapaketti, siihen vaan ilmestyy teksti "tilattu" ohjelmaa avatessa. On varmaan parempi, kun tallentaa noita Eurosportin ja Fanseatin ohjelmia, niin näkyvät ja paremmalla kuvanlaadullakin. :$
Tein juuri testin jostain tämän päivän Viasat ohjelmasta, joka oli HD. Ohjelman käynnistyksen jälkeen ruutu pimeni ja tuli "error parsing stream", ei siis toimi oikein Viasatkaan.
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +1
Tavoitinkin sinut äsken puhelimitse 🙂 Olit rullautellut tehdasasetukset ja flashbootit ohjeen mukaan niin eiköhän tässä kohtaa ole varmempi vaihtaa boksi kokonaan uuteen.
Uusi boxi taisi korjata kaikki virheet, kiitos siitä. Nyt en löydä tarkkaa tietoa siitä, paljonko sieltä pitäisi kanavapaikkoja löytyä. Se ilmoitti, että 169 digitaalista löytyy. Arkistot ja kirjastot toimivat nyt todella hyvin lyhyen testauksen perusteella. 🙂

Osallistu keskusteluun