Avan ohjelmatiedot

  • 24 kesäkuu 2017
  • 3 kommenttia
  • 224 katselukerrat

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
  • Supersankari
  • 4418 kommenttia
Miksi elisaviihde.fi näyttää Avalla perjantaina 30.6. klo 21 tulevan Bumtsibum, vaikka Maikkarin tv-opas sekä Telkku näyttävät siihen aikaan tulevan Top Chef? Eilen (23.6.) oli Elisaviihteessä myös joku sotku saman ohjelman kanssa.

3 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Telkku.com ei näemmä kerro Piilokamerasta joka taas näkyi MTV:n ja Elisaviihteen oppaissa. Pistin tästä kyselyä eteenpäin meillä, että onko Maikkarilla ollut jotain hämminkiä noiden kanssa kun eri tietoja eri lähteissä. Tokihan siellä on voinut jotain muutoksia tulla jotka eivät sitten ole ihan ajantasalle päivittyneet jakeluilla vielä(kään). Viimeistään huomennahan se selviää, mitä sieltä tulee mutta luottaisin tässä kohtaa melkeimpä tuohon Maikkarin omaan tietoon.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Viimeistään huomennahan se selviää, mitä sieltä tulee mutta luottaisin tässä kohtaa melkeimpä tuohon Maikkarin omaan tietoon.

Siis Bumtsibum tallennukseen ja sitten katsomaan mitä on tullut?
Remontilla rahoiksi, myös Avalla, on ollut sekaisin ainakin viikon verran.
Käyttäjätaso 7
Maikkarilla on ollut ohjelmat aika sekaisin viime aikoina. Jos ei muuten, niin todella paljon myöhässä - aina ei ole riittänyt edes 10 minuuttia ylimääräistä tallennusaikaa Tulosruudun jälkeisen ohjelman tallentamiseen. Mitään selvää syytä (urheilu, vaali tms) ei ole ollut.

Osallistu keskusteluun