Vastattu

Bewan C5200 ja Lync pikaviestin kirjautumisongelma

  • 10 elokuu 2016
  • 2 kommenttia
  • 202 katselukerrat

Hei

Minulla on seuraavanlainen pulma Työkoneeni (Win7), Lync (skype for business 2015) pikaviestimen ja elisa viihteen kotinetin kanssa.

Kun liitän työkoneeni kotona kotiverkkoon (verkkopiuhalla tai langattomasti), alkaa kaikki muu verkkoliikenne työkoneessa toimimaan normaalisti, paitsi lync pikaviestin, joka ei suostu kirjautumaan sisään. Lync kirjautuu sisään normaalisti työpaikalla, Kaverin elisa viihteellä BeWan A2100N ja työpuhelimesta jaetulla yhteydellä. Ongelma vaikuttaisi olevan siis vain kotona tällä BeWan C5200 kaapelimodeemilla.

Työpaikkani it-tukeen olen ollut yhteydessä asiasta, mutta kun lync toimii useammalla muulla yhteydellä normaalisti, vaikuttaa vika olevan kotinetissä.

Voiko yllä kuvattu ongelma johtua tuosta modeemista Bewan C5200 vai jostain muusta?

Boksin firmware näyttäisi olevan se mikä elisan sivuilla mainitaan ja Resetin olen myös modeemille tehnyt. Työkaverin koneella koitettiin myös ja hänellä sama homma eli lync ei kirjautunut sisään.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Prinsessaponi 10 elokuu 2016, 11:08

Heips tepe111, tervetuloa Palstalle :)Ompas kumma juttu.. Kaikki viittaa jotenkin nyt tuohon Bewanin modeemiin kun Lync toimii kaikissa muissa laitteissa ja yhteyksissä oikein. Voisitko laittaa meille asiakastietosi yksityisviestillä niin pääsen tarkistamaan sopimuksen ja modeemin firmwaren: http://elisa.fi/palstatiimi
Katso alkuperäinen viesti

2 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +1
Heips tepe111, tervetuloa Palstalle :)

Ompas kumma juttu.. Kaikki viittaa jotenkin nyt tuohon Bewanin modeemiin kun Lync toimii kaikissa muissa laitteissa ja yhteyksissä oikein. Voisitko laittaa meille asiakastietosi yksityisviestillä niin pääsen tarkistamaan sopimuksen ja modeemin firmwaren: http://elisa.fi/palstatiimi
Hei

Modeemin vaihto auttoi ongelmaan.

Sain hyvää asiakaspalvelua, kiitos. 🙂

Osallistu keskusteluun