Kysymys

Boksi ei toimi

  • 18 joulukuu 2009
  • 6 kommenttia
  • 1384 katselukerrat

Boksi lakkasi yllätäen toimista tänään, ei ota vastaan komentoja vastaan, ja kylmäbootin jälkeen kuva näkyy sekunnin pari ja häipyy pois taas ja boksi jähmettyy uudestaan. Kokeiltu usean kerran, sama tulos.

Miten pitää toimia saadakseen boksin toimimaan/vaihdettua toimivaan? Pitääkö se kiikuttaa jonnekin? vai soittaa johonkin?

6 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki

Boksi lakkasi yllätäen toimista tänään, ei ota vastaan komentoja vastaan, ja kylmäbootin jälkeen kuva näkyy sekunnin pari ja häipyy pois taas ja boksi jähmettyy uudestaan. Kokeiltu usean kerran, sama tulos.

Miten pitää toimia saadakseen boksin toimimaan/vaihdettua toimivaan? Pitääkö se kiikuttaa jonnekin? vai soittaa johonkin?


Pysyykö boksi pystyssä, jos kytket siitä verkkokaapelin irti ennen käynnistämistä?


Boksi lakkasi yllätäen toimista tänään, ei ota vastaan komentoja vastaan, ja kylmäbootin jälkeen kuva näkyy sekunnin pari ja häipyy pois taas ja boksi jähmettyy uudestaan. Kokeiltu usean kerran, sama tulos.

Miten pitää toimia saadakseen boksin toimimaan/vaihdettua toimivaan? Pitääkö se kiikuttaa jonnekin? vai soittaa johonkin?


Pysyykö boksi pystyssä, jos kytket siitä verkkokaapelin irti ennen käynnistämistä?


Tismalleen sama vika rahikaisella. Muutin antennista kaapeliin, ja sama vika. käsittääkseni elisan boksi on dvbt ja dvbc, eikä telkkarin virittimillä ole väliä. sama laitekombinaatio kun antennissa, mutta vika vastaa ylläolevaa kuvausta.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki



Boksi lakkasi yllätäen toimista tänään, ei ota vastaan komentoja vastaan, ja kylmäbootin jälkeen kuva näkyy sekunnin pari ja häipyy pois taas ja boksi jähmettyy uudestaan. Kokeiltu usean kerran, sama tulos.

Miten pitää toimia saadakseen boksin toimimaan/vaihdettua toimivaan? Pitääkö se kiikuttaa jonnekin? vai soittaa johonkin?


Pysyykö boksi pystyssä, jos kytket siitä verkkokaapelin irti ennen käynnistämistä?


Tismalleen sama vika rahikaisella. Muutin antennista kaapeliin, ja sama vika. käsittääkseni elisan boksi on dvbt ja dvbc, eikä telkkarin virittimillä ole väliä. sama laitekombinaatio kun antennissa, mutta vika vastaa ylläolevaa kuvausta.


Ilmeneekö sinulla vikaa, jos otat digiboksiin modeemilta kytketyn verkkokaapelin irti ja käynnistät digiboksin sen jälkeen ilman internetyhteyteen kytkemistä? Tällä pyritään rajaamaan, että ottaako digiboksi onkeensa jostakin pyynnöstä, joka tulee verkosta vai onko laite muuten vain tillin tallin jostain syystä.
Nyt toimii boksi, mutta ainoastaan YLEn kanavat.  MTV3, Nelonen jne huutaa heikkoa signaalia. ADSL itse toimii moitteettomasti.
Kaapelin kytkeminen boksin ja modeemin välille sotkee kaiken. Mutta muutenkin toimii vajaasti.


Boksi lakkasi yllätäen toimista tänään, ei ota vastaan komentoja vastaan, ja kylmäbootin jälkeen kuva näkyy sekunnin pari ja häipyy pois taas ja boksi jähmettyy uudestaan. Kokeiltu usean kerran, sama tulos.

Miten pitää toimia saadakseen boksin toimimaan/vaihdettua toimivaan? Pitääkö se kiikuttaa jonnekin? vai soittaa johonkin?


Pysyykö boksi pystyssä, jos kytket siitä verkkokaapelin irti ennen käynnistämistä?


En tiedä oliko Welhon verkossa häikkää tuohon aikaan, mutta kun käynnistin sen TV:n jossa on om digiviritin, oli siitä hävinnyt kaikki kanavat. Viritn TV:n kanavat, jolloin näkyviin tuli ainoastaan 6 kanavaa. Tein virityksen uudestaan muutaman kerran ja sama toistui. Useamman kerran jälkeen kaikki n. 130 Welhon kanavaa löytyi.

Sitten aloitin virittämään Elisan boksia, siirryin käynnistyksen yhteyssä kanava 9:n (urheilukanava) jolloin boksi ei jumiintunut ja pääsin kanavahakuun virittämään kanavia. Lopputuloksena oli, että ainoastaan 23 kanavaa näytti löytyvän laajennetussa haussa, mutta kun katsoin luettelosta oli myös IPTV:n kanavat  ::)löytynyt.

Eli nyt näyttäisi taas pelaavan kaikki, eli vika tuskin olikaan boksissa van luultavasti Welhon verkossa, liekö Suomi TV:n lähetysten alku vaikuttanut? 

Näyttäisi siltä pääsee sittenkin katsomaan Moskovan turnausta huomenna 😃
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki



Boksi lakkasi yllätäen toimista tänään, ei ota vastaan komentoja vastaan, ja kylmäbootin jälkeen kuva näkyy sekunnin pari ja häipyy pois taas ja boksi jähmettyy uudestaan. Kokeiltu usean kerran, sama tulos.

Miten pitää toimia saadakseen boksin toimimaan/vaihdettua toimivaan? Pitääkö se kiikuttaa jonnekin? vai soittaa johonkin?


Pysyykö boksi pystyssä, jos kytket siitä verkkokaapelin irti ennen käynnistämistä?


En tiedä oliko Welhon verkossa häikkää tuohon aikaan, mutta kun käynnistin sen TV:n jossa on om digiviritin, oli siitä hävinnyt kaikki kanavat. Viritn TV:n kanavat, jolloin näkyviin tuli ainoastaan 6 kanavaa. Tein virityksen uudestaan muutaman kerran ja sama toistui. Useamman kerran jälkeen kaikki n. 130 Welhon kanavaa löytyi.

Sitten aloitin virittämään Elisan boksia, siirryin käynnistyksen yhteyssä kanava 9:n (urheilukanava) jolloin boksi ei jumiintunut ja pääsin kanavahakuun virittämään kanavia. Lopputuloksena oli, että ainoastaan 23 kanavaa näytti löytyvän laajennetussa haussa, mutta kun katsoin luettelosta oli myös IPTV:n kanavat  ::)löytynyt.

Eli nyt näyttäisi taas pelaavan kaikki, eli vika tuskin olikaan boksissa van luultavasti Welhon verkossa, liekö Suomi TV:n lähetysten alku vaikuttanut? 

Näyttäisi siltä pääsee sittenkin katsomaan Moskovan turnausta huomenna :D



Hienoa! :)


Nyt toimii boksi, mutta ainoastaan YLEn kanavat.  MTV3, Nelonen jne huutaa heikkoa signaalia. ADSL itse toimii moitteettomasti.
Kaapelin kytkeminen boksin ja modeemin välille sotkee kaiken. Mutta muutenkin toimii vajaasti.


Satutko sinäkin olemaan Welhon kaapeliverkossa?

Osallistu keskusteluun