Kysymys

Boksin ongelmia

  • 21 marraskuu 2009
  • 0 kommenttia
  • 1216 katselukerrat

  • Vakituinen vieras
  • 62 kommenttia
Pari ongelmaa tuli vastaan.

Ensinnäkin olin pikakelaamassa mainoksia tallennetusta ohjelmasta ohi ja kun tarkoitus oli painaa play, painoinkin vahingossa rec ja saman tien play. Reciä painaessa ruudulle tuli ilmoitus, että tallennus ei onnistu koska palvelimeen ei saada yhteyttä tjsp. Miksi boksi edes yrittää tallentaa kun katsoo jo valmiiksi tallennettua ohjelmaa? Suurin ongelma oli kuitenkin, että kun play-nappia meni painamaan ilmoituksen ollessa ruudulla, niin ilmoitusta ei enää saanutkaan pois ok-napilla kuten normaalisti. Edes boksin sammuttaminen ei auttanut, vaan jouduin lopulta IVO-boottaamaan boksin, että sain ilmoituksen pois.

Toinen ongelma oli se, että kun jatkoin tallennuksen katsomista niin boksi kertoi, että takaisin samaan kohtaan pääsee painamalla "oikealle". Oikea nuolinappi ei kuitenkaan tehnyt tätä vaan sen mitä normaalistikin eli tallennuksessa hypättiin viisi minuuttia eteenpäin. Näin on käynyt aikaisemminkin. Periaatteessa on mahdollista, että painoin nuolta liian myöhään kun tuo edelliseen kohtaan hyppääminen on mahdollista vain muutaman sekunnin ajan. Aikaa voisi pidentää.

//edit: Kyllähän tuo vaikuttaa toimivan, mutta viisi sekuntia on tosiaan turhan lyhyt aika.

Olisi muuten hyvä jos oikealla ja vasemmalla nuolella hypättävää ajanjaksoa voisi jotenkin muuttaa. Humaxissa eteen hypätään muistaakseni aina minuutin verran ja taakse ehkä kymmenen sekuntia tjsp, jolloin napeilla on hyvin helppo selata ohjelmaa ja esimerkiksi ohittaa mainostauot. Kelausta en ole Humaxissa käyttänyt ollenkaan. Elisan boksissa hyppy on aina viisi minuuttia, joten sen hyöty on hyvin rajoitettu.

Keskustelussa ei ole vielä kommentteja.

Vastaa ensimmäisenä!

Osallistu keskusteluun