Kysymys

Bonus-ja lisäkanavat

 • 31 heinäkuu 2014
 • 5 kommenttia
 • 1106 katselukerrat

Käyttäjätaso 1
Elisa viihde ilman laajakaistaa toimii vain osittain, ei näytä bonus ja lisäkanavia. Elisa laskuttaa kuitenkin viihdepaketista täyden hinnan, joka ei mahdu minun oikeustajuuni.

Jos palvelu ei toimi sellaisena kuin on luvattu tulisi kuukausimaksu sovittaa vaillinaisen palvelun mukaan.

5 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
 • Tarkistin asiaasi ja olet kyllä oikeassa että emme pysty sinulle toimittamaan koko pakettia toimivana tällä hetkellä. Lisään sinulle nyt tässä vaiheessa yhden ilmaiskuukauden viihde-pakettiin. Pyrimme saamaan päivityksen digiboksille tulemaan mahd. pian ja olet listalla jotka saa sen ensimmäisenä tämän takia. Anvian kaapelitv verkon ongelmalliset kanavat tulevat näillä näkymin siirtymään lisäkanavien perään ja sen jälkeen lisäkanavat toimivat niiden oikeilta tarkoitetuilta paikoilta taas normaalisti.
 • Nopea workaround päivitystä odotellessa on hakea peruskanavat pöytäantennilla DVB-T verkosta ja IP-kanavatkin tulevat oikeilta paikoiltaan, kun ei ole kaapelitv-toimittajan signaali "sotkemassa" digiboksin toimintaa.
  Vaihtoehtona on tehdasasetusten jälkeen hakea ilman atennia antennikanavat, jolloin ei löydy mitään kanavia. Tämän jälkeen pitäisi iptv-kanavien näkyä oikein ja peruskanavat täytyy sitten katsoa TV:n omalla virittimellä.
  Käyttäjätaso 1
  Toivotaan, että näin tapahtuu, ei tahdo jaksaa viestitellä ja vääntää kättä jatkuvista ongelmista. Olen ollut Elisa viihteen tilaaja sen alku ajoista lähtien ja toivoisin, että viimeinkin juttu alkaisi toimia.
  Käyttäjätaso 3
  Digiboksiisi on ajettu firmispäivitys, jonka pitäisi korjata noita Anvian alueen kanavaongelmia. Musiikkikanavien päällekkäisyyden osalta iptv:n kanssa odottelemme vielä korjaavaa päivitystä laitevalmistajalta.

  Osallistu keskusteluun