Kysymys

Bugi: Tähti / katsomattomia tallenteita luku tyhjissä kansioissa

 • 5 helmikuu 2016
 • 8 kommenttia
 • 718 katselukerrat

Käyttäjätaso 4
Olette näemmä kehitttäneet uuden bugin. Tällä hetkellä (ja jo pari päivää) selaimessa näkyy oletuskansiossa luku 1 ja kansiossa dokumentit (jonne tallennan dokkareita automaattitallennuksilla) 7, ja tuossa dokumentit kansiossa tähti digiboksilla katsoessa. Ihan vaikka kyseiset kansiot avat tyhjiä järjestelyn ja siivouksen jälkeen... hauskana yksityiskohtana, luku kyllä on suurempi jos siellä on tallennuksia, eli tuo on nyt "nolla" 🙂

8 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Käytätkö Chromea?
Käyttäjätaso 4
En, vaan  firefoxia. Ja kuten sanoin, tuo "katsomattomia" tähti näkyy myös digiboksin käyttöliittymässä = server side problem..
Käyttäjätaso 4
Jep, ja nyt ilmaantui jo kolmaskin kansio joka "kummittelee" (Sarjat kansion alla yksi nauhoittavista sarjoista). Olisikohan mitenkään mahdollista että teette tuolle jotain? (Samanlailla siis näkyy kansiossa tähti digiboksilla, eli väittää että siellä olisi katsomattomia ohjelmia). Jotain lahoaa teidän järjestelmässä nyt..

Screenshot 2016-02-10 23.28.35 (2).png
Kunniamerkki +3
 • ? Selvitetäänpäs tätä asiaa tarkemmin. 🙂 Palaamme asiaan tietojen kera!
 • Käyttäjätaso 4
  Jahas, välillä nuo ylimääräiset tähdet hävisivät. Ja nyt niitä ilmaantui taas (peruskansiossa muka on kolme nauhoitusta ja sarjojen alla Walking deadin season kansiossa yksi "ylimääräinen"). Onkos vian syytä löytynyt ja korjaukselle jotain aikaennustetta, että tuollainen lakkaisi?
  Käyttäjätaso 6
  Kunniamerkki +3
 • ? Tätä kyselin niin ei ole tullut uutta tietoa ja korjausaikataulu on avoin valitettavasti. On meillä kyllä seurannassa tämä.
 • Käyttäjätaso 1
  Minulla kummitteli taannoin tähti tyhjässä kansiossa ja lopulta sinne ilmaantui pari viikkoa aiemmin poistettu ohjelma, jonka poistin uudelleen ja tähti katosi.

  Kuuluuko tämäkin liian monen tallenteen aiheuttamiin sekoiluihin? Eli ei ole vika vaan ominaisuus?
  Käyttäjätaso 6
  Kunniamerkki +3
 • ? Sain jotain nyt tähän infoa eli ongelmat osittain johtuu viallisista tallenteista jotka viiveellä korjataan. Ne eivät välttämätä 100% katsottavissa myöskään tämän takia. Myös numerollisissa lukemissa on tiedossa oleva bugi, mutta sitä voi ilmetä myöhemminkin vielä. Se on ollut jo ennen olemassa. Korjauslistalla kyllä.
 • Osallistu keskusteluun