Chromecast ja Apple TV Tvilon kanssa

  • 16 maaliskuu 2017
  • 9 kommenttia
  • 746 katselukerrat

  • Entinen elisalainen
  • 12 kommenttia
Olettehan muuten huomanneet, että Tvilon kanssa voi käyttää Chromecastia ja Apple TV:tä eli siirtää kuvan isolle ruudulle. Oletteko testanneet tätä Tvilossa ja toimiiko hyvin?

Entä muuten, käytättekö näitä aktiivisesti jonkun sovelluksen ja laitteen kanssa?

9 kommenttia

Täällä ainakin testattu Apple TVn kanssa ja hyvin toimii. Kaikki muukin sisältö tulee yleensä heiteltyä puhelimesta tai pädistä ATVn kautta telkkariin. Tämä toimii hyvin muissakin palveluissa Katsomoa lukuunottamatta, mikä rajoittaakin paljon Katsomon käyttöä meidän perheessä.
Täytyy muuten sanoa, että minulla on ihan sama. Jää yksinkertaisesti Katsomo käyttämättä, kun castingin tuki on heikko.
Tähän saakka eli versioon 1.0.1 (120) Airplay toiminut Tvilon kanssa hyvin ja olen katsonut yhtä Kehärata testiä lukuunottamatta ainoastaan AppleTV:n kautta. Tosin mainosten yms turhan tauhkan yli skippaaminen on hidasta, tosin se on kaikissa muissakin Airplayn yli käytettävissä appiksissä. Jostain syystä äsken testatessani juuri tuolla 120 versiolla niin Airplay nappi oli poissa. WLAN toki oli päällä luurissa ja pari kertaa käynnistin Tvilon uudestaan ja samoin laitoin WLANin pois päältä ja takaisin päälle. Ei vaikutusta. Katson sen sarjan sitten kun saatte korjattua :-)

Pääasiassa TV:n katseluni tapahtuu AppleTV:n natiivi appisten kautta ja telkkari toimii ainoastaan näyttönä. No se on niin vanha, ettei juuri muuhun kykene. Aika harvoin käytän Airplay'tä ja nykyisin en jaksa alkaa repimään kaapeleita irti ja kytkemään luuriin, jos ei appiksestä löydy Airplay tukea. Ne vaan jää käyttämättä kuten Katsomo. Muiden appisten kautta on jo niin paljon katseltavaa. Tvilosta olisi hyvä saada natiivi AppleTV appis.
Apple TV app on työlistalla.
Jostain syystä äsken testatessani juuri tuolla 120 versiolla niin Airplay nappi oli poissa. WLAN toki oli päällä luurissa ja pari kertaa käynnistin Tvilon uudestaan ja samoin laitoin WLANin pois päältä ja takaisin päälle. Ei vaikutusta. Katson sen sarjan sitten kun saatte korjattua :-)

Liekö ollut jokin häikkä eilen, nyt toimii.
DNA TV, jota meillä myös katsotaan, tekee tuota samaa Airplayn hukkaamista. Yleensä siihen auttaa, kun itse pädistä/puhelimesta laittaa Airplayn päälle alalaidasta svaippaamalla.
Saattaa olla väärä ketju, mutta liittyy asiaan: omassa käytössäni Samsung:n Smart TV:t ja niiden appit ovat melko aktiivisessa käytössä. Taloudesta löytyy myös AppleTV ja ChromeCast, mutta ei niitä jokaisessa töllössä kiinni ole :)

Olisiko mahdollista saada Tvilo sovellus myös suoraan telkkariin? Käsittääkseni Tizen OS:aan on saatavilla melko hyvät SDK:t ?
Ihan vähään aikaan en voi vielä lupailla lisää alustoja Tvilolle. Yritämme ensin kehittää itse palvelun ideaa ja toiminnallisuutta vähän pidemmälle. Uuden alustan tuen tekeminen sinällään ei ole kovin iso juttu, mutta jatkokehitys ja ylläpito tulevat raskaammiksi, kun on monta alustaa.
Ihan mukavasti on Chromecastin kanssa Tvilo ainakin tähän asti toiminut. Kun vielä saisi edes pause/play -napin lukitusnäyttöön niin elämä hymyilisi...

Osallistu keskusteluun