Cmore max

  • 25 kesäkuu 2017
  • 7 kommenttia
  • 767 katselukerrat

Moi miksi c more max ei näy mun kännykällä

7 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki
Olitkos tilannut Viihde-sovellukselle jonkun C More Maxin sisältävän kanavapaketin? Maksukanavat on katsottavissa sovelluksen kautta Androideilla sekä iOs-järjestelmillä. Laitekohtaiset erot löytyy listattuna täältä.:)
ja miksi cmore max on yhtäkkiä hävinnyt elisa viihde-boxista eli tv:llä ei voi katsoa, mutta kännykässä näkyy. Boxilta haettu tuntikaudet, mutta se ei vaan siellä ole, tilaus on kyllä voimassa. Pakko ollakin, kun puhelimella näkyy!
ja miksi cmore max on yhtäkkiä hävinnyt elisa viihde-boxista eli tv:llä ei voi katsoa, mutta kännykässä näkyy.

Mitä tapahtuu jos yrität mennä kanavapaikalle 660 ?
ei mitään, siellä on muu kanava (oli kai Teema). Samoin kuin 851:ssä.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Tuossa voisi alkuun kokeilla vehkeiden perusteellista nollaamista, eli nämä järjestyksessä:

1. Tarkista että digiboksi on suoraan verkkojohdolla (RJ45) kiinni modeemissa, modeemin porttia 4 tulee välttää, portit 1-3 ok. Langatonta yhteyttä voi toki käyttää jos verkkojohdon vetäminen ei ole mahdollista.

2. Sammuta digiboksi ja modeemi. Kytke modeemiin virrat, ja resetoi se painamalla "reset"-nappia 20 sekuntia. Katso että laite väläyttää valoja resetin merkiksi.

3. Kun nettiyhteys taas toimii, ota digiboksista virtapiuha irti, ja samalla kun kytket sen takaisin kiinni, pidä virtanappia pohjassa kunnes virtavalo alkaa vilkkua. Tämä pakottaa digiboksin hakemaan päivityksiä.

4. Kun kuva palautuu normaaliksi, paina digiboksin virtanappia nopeasti viisi kertaa peräkkäin palauttaaksesi sille tehdasasetukset (jos sinulla on valkoinen Pace-digiboksi, palauta sille tehdasasetukset valikon kautta).

5. Kokeile toimiiko nyt kunnolla.
Kiitos! Kokeilen, kunhan ehdin.
Jee, kiitos eBin!! Nyt toimii! Paitsi että tässä boksissa ei ole virta- vaan reset-nappi. Mutta sitä painelin juuri ohjeen mukaan, päivitti uuteen versioon ja johan näkyy.😊

Osallistu keskusteluun