Kysymys

DiscoveryWorldin tekstitys

  • 1 huhtikuu 2013
  • 6 kommenttia
  • 1781 katselukerrat

Käyttäjätaso 2
Ei ala suomenkielinen tekstitys näkymään tuolla kanavalla, ruotti, norja ja tanska kyllä näkyvät, miksei suomi?

6 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Mikäli ohjelmalla vaan kuuluisi olla suomenkielinen tekstitys, pitäisi sen kyllä meilläkin näkyä. Mikäli paikalliset viankorjaukset eivät auta (laitteiden uudelleenkäynnistykset, resetoinnit) kannattaa tapauksesta jättää häiriöilmoitus asiakaspalvelumme 050 950 500 kautta, sillä ainakaan tällä hetkellä meillä ei ole tiedossa laajempaa vikaa Discovery Worldin tekstityksen kanssa.
Käyttäjätaso 2
Olisko jossakin listaa, josta näkis, millä kanavilla löytyy suomenkielinen tekstitys? Tekstitys -valikosta monestikin löytyy suomi vaihtoehtona, mutta tekstitys vain ei näy joillakin kanavilla.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Kusottaja kirjoitti:
Olisko jossakin listaa, josta näkis, millä kanavilla löytyy suomenkielinen tekstitys? Tekstitys -valikosta monestikin löytyy suomi vaihtoehtona, mutta tekstitys vain ei näy joillakin kanavilla.

Enpä ole varsinaista listaa nähnyt , mutta Viihteen kanavapaketit sivulla on ainakin jotakin. Hiirulainen vain kanavalogon päälle ja popup kertoo mm. tekstityksestä jotakin.

http://www.elisa.fi/viihde/sisallot_kanavapaketit.php
Meillä on myös tuo kyseinen tekstitys-ongelma. Joskus todella harvoin näkyy tekstitys Suomeksi, kaikilla muilla kielillä kyllä toimii aina. Pistäkää sieltä vikailmoituksia menemään, ei ole aikaa soitella. Taitaa tuota esiintyä myös joillain muillakin kanavilla.
Ja lisäyksenä vielä, että on todella hankala tietää missä tekstitys pitäisi olla Suomeksi. Discovery World kanavallahan on ohjelmat "osittain Suomeksi tekstitetty" :smileyshocked:

Ohjelman lisätietoihin pitäisi saada tieto Suomen kielen mahdollisesta tekstityksestä. :smileycool:
Käyttäjätaso 3
Ainakin Discovery kanavista suurin osa on tekstitettyjä kokonaan suomeksi.

Taitavat olla vain

- Discovery

- Discovery ID

- Animal Planet

... muut kanavat pitää sitten arpoa, koska tulee mitäkin

Elisalla tai saatikaan millään muulla kanava pakettien tarjoajalla ei mitään mahdollisuuksia puuttua EPG tietoihin (elleivät ole särki sitten).

Ne tulevat suoraan sisällön tuottajalta.

Suosittelen lämpimästi tekemään henkevän ehdotelman suoraan Discovery Networks Europe:lle sivuilta näyttääkin löytyvän, jopa suomenkielinen palautelomake tässä osoitteessa http://int.discovery.com/web/contact-us/finland/ ja jos osaa oikein kirjoittaa lontoota niin kyseiseltä puulaakilta löytyy oma ideointi nurkkaus osoitteesta http://producers.discovery.com

Osallistu keskusteluun