Ei pääse katsomaan uusimpia tallenteita

  • 27 lokakuu 2016
  • 17 kommenttia
  • 423 katselukerrat

Ei pääse boksin kautta katsomaan 27, eikä 26 päivän tallenteita, sitä vanhemmat toimii ongelmitta? Miksi? Tulee ilmoitus : ohjelman katsomisessa ongelmia, yritä myöhemmin uudestaan.

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

17 kommenttia

Ja viestin kirjoitettua, eipä toimi sitten enää vanhemmatkaan tallenteet!
Sama ongelma minulla.
sama ongelma myös
Rupes kyllä toimimaan taas reilu tunti sitten mutta takkuillut jo viikon päivät, onko muilla ollut pätkimistä viimeaikoina?
Käyttäjätaso 4
Sama ongelma oli eilen illalla täälläkin, jouduttiin sitten hyppäämään katsomassamme sarjassa seuraavaan jaksoon missaten 1 osa välistä.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Hmm, ilmeisesti siis jonkinlainen häiriö nyt ollut. Nytkö jo siis toimii teillä ihan normaalisti? 🙂
Illalla myöhemmin toimi ihan ok. Ongelmia on ollut n. viikon sisäälä monena iltana katsottaessa vanhoja tallenteita. Toisto on pysähdellyt jatkuvasti ja pallukat ruudun keskellä vaan pyörineet niin ja niin monen prosentin latausta osoittaen varsinkin jos on yrittänyt mainosten pikakelausta. Toisinaan vaan toisto on keskeytynyt ja jäänyt siihen. Täällaista ilmoitusta: ohjelman katsomisessa ongelmia, yritä myöhemmin uudestaan. ei ole aiemmin kylläkään näkynyt mitä nyt eilen illalla, samaa tallennetta pystyi kyllä silloinkin katsomaan PC:llä netin kautta.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Okei. Jos eilen ollut ongelma on toistunut muillakin niin kyse on voinut olla jostain yleisemmästä vikatilanteesta.
Tuo kuvailemasi ongelma muuten kuulostaisi hieman nettiyhteyden ongelmilta. Onko tuo boksi yhteydessä nettiin langattomasti vai verkkokaapelilla?
Kaapelilla ja netti on viihteen mukana tuleva ja kuparilla seinään
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Hmm okei, ootko mitannut millasia nopeuksia se antaa? Onko netillä ollut muuta samanaikaista käyttöä kun tuota pätkimistä on ilmennyt?
En silloin pätkimisen aikaan tullut mitanneeksi ja asun 30 huoneiston kerrostalossa, joten samanaikaisesta käytöstä ei tietoa mutta ei meidän huushollissa kuitenkaan enkä myöskään tiedä minkälainen yhteys teiltä (Elisan aluetta) talojakamoon on. Nyt speedtest.net näyttää 17-18 down ja 9 up. Parempiakin arvoja olen meillä nähnyt.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Joo siis nimenomaan sun asunnon käytöstä oli kyse, ei suinkaan koko talon. 🙂
Okei, nopeuksina nuo vaikuttavat kyllä ihan hyviltä siihen nähden, että paljon Viihde vaatii toimiakseen hyvin. Onko netinssämuuten teillä ollut jotain ongelmia? Esiintyykö pätkintää myös esimerkiksi lisäkanavilla, jotka toimivat netin yli?
Mitä tarkoitat lisäkanavilla
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +1
Siis esimerkiksi maksukanavat, joita tilataan erikseen. Myös voi kokeilla jos sulla on uusin digiboksi (pieni musta laatikko) niin vaikka MTV3 HD kanavaa. Se tulee netin kautta, kanavapaikalla 513
Ok kun en käytä maksukanavia mutta toi 3 HD on kai ilmainen? niin sitä voin kokeilla kun takkuilee.
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +1
Juu, se on ilmainen niin se on hyvä vaihtoehto testaukseen. 🙂
Olen tuossa testaillut speedtestillä nyt useamman kerran ja näyy vaihtelu olevan aika kovaa välillä 5 - 22 down