Kysymys

Eikö asiakaspalveluun ja/tai laskutukseen ole olemassa sähköpostiosoitetta?

  • 17 huhtikuu 2014
  • 2 kommenttia
  • 2052 katselukerrat

Otsikossa kysymys jo tulikin.

Minulle tuli maksukehoitus laskusta jota ei koskaan ole minulle edes sähköpostiin lähetetty, vaikka laskujen toimitustavaksi on valittu sähköposti. Oma Elisassa tuo lasku kyllä näkyy, mutta en minä siellä ole laskujen saapumista päivystämässä ja juuri siitä syystä toimitustavaksi onkin valittuna sähköposti.

Kuitenkin samana eräpäivänä olen maksanut eri suuruisen laskun Elisa Oyj:lle.

Jotenkin tässä on takana PPO:n ja Elisan yhdistyminen.

Olen yrittänyt lähettää asiasta sähköpostia mm. asiakaspalvelu@elisa.fi -osoitteeseen, mutta ainakaan tuolta ei ole mitään vastattu.

Yhdesti jo soitin asiakaspalveluun, mutta tuloksetta, koska siellä ei osattu tätä laskutuksen sekoilua selvittää. Muista johtuvien virheiden vuoksi en todellakaan aio toista kertaa maksulliseen asiakaspalveluun soittaa ja siellä turhaan jonottaa, koska sähköpostilla saamieni laskujen tiedot on niin paljon helpompi lähettää kuin puhelimessa sanelemalla.

2 kommenttia

Elisa suosittelee täällä olevaa netin yhteydenottolomaketta käytettäväksi:

https://elisa.fi/yhteydenotto/

Lomakkeella lähetetystä viestistä tulee kopio sähköpostiin ja sille Elisa antaa tunnisteen, josta tulee tieto sähköpostiin.

Kyllä tuo käyttämäsi sähköpostiosoite on oikea myös laskutusasioissa. Yleensä siihenkin lähetetyistä viesteistä on heti tullut tuo tunniste sähköpostilla.

Mikäli et ole vielä laittanut asiakasnumeroa Omissa asetuksissa oleviin tietoihin, se kannattaa myös tehdä, koska se auttaa moderaattoreita asian  mahdollisessa selvittelyssä.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +2
Hei Ceterum_censeo, ja tervetuloa Palstalle!

Olitkin lisännyt asiakasnumerosi tuonne käyttäjätietoihisi, joten pääsin tarkistelemaan tilannetta. Sinulle olikin jo näemmä vastattu asiasta, joka näyttäisi olevan kunnossakin nyt.

Kuten huomaat, sähköpostilla meitä voi lähestyä, ihan kaikista nopein tapa se ei vain ole. Mutta toimii kuitenkin! 😃

Osallistu keskusteluun