ELISA luo päiväjärjestyksen

  • 13 maaliskuu 2018
  • 12 kommenttia
  • 741 katselukerrat

Käyttäjätaso 4
Hei kaikki. Elämä on ihanaa,kun siihen kuuluu päiväjärjestys. Ja meillä Elisa viihde tuo sellaisen, on mukava puuhata asiat ja sitten rentoutua Elisan monipuolisissa ja mielenkiintoisissa dokumenteissa ja tosielämän töistä nähdä kaikenlaista,esim usan metsureista.
Myöskin perheen Parrot pitävät selvyytenä,että heidän vuoro on päivisin kanava 566

voisiko joku mainita mikä ohjelma on mielestänne ollut hyvä katsoa.

Hyvää kevään odotusta kaikille .

12 kommenttia

Käyttäjätaso 3
Kiva kuulla että Viihde on tuonut päiviin rytmiä ja sieltä löytyy mieluista katsottavaa, oikein hyvää kevään odotusta myös sinulle! Olisiko muilla Palstalaisilla hyviä vinkkejä mitä ohjelmia on tullut seurailtua, saadaan vinkkejä jakoon 🙂
Käyttäjätaso 3
Jälleen tätä samaa blatanttia muka-asiakas-päivitystä.
Käyttäjätaso 4
Hei. kiitos kommentista. olisiko sinulla hyvä vinkki mielenkiintoiseen katsottavaan, meillä tykätään esim. Mythbusters ja catfish:The TV sdow ja Kanadan rajalla, ja vaikka mitä muuta.

Eikös ole mahtavaa,että löytyy jokaiselle jotain, ja Elisa kyllä huomioi toiveet,siksihän idea ja ehdotukset voi laittaa. Olemme leffan katsojia ja olemme kysyneet saisiko sitä ja sitä leffaa,ei ole vielä tullut,mutta ootellaan rauhassa.

PSS Hyvää kevättä sulle ja tsemppiä
Testaillaankos täällä palstalla jotain AI bottia...?
Käyttäjätaso 4
Hei. kiitos kommentista. tämä palsta on kyllä ns. onnellisten ihmisten palsta ja siksi ei kyllä tarvi testailla mitään,koska Elisalla on kaikki laitettu valmiiks,ei muuta kun käytämme ja ihastelemme kauniita asioita esim.Australian roaldrail. olet myös kivanoloinen Elisa asiakas,kun kommentoit vaatimatonta tekstiämme.

Hyvää päivää ja huom AURINKO paistaa.
Hmm... tosi kiva kuulla positiivista Elisa-kommenttia ja aurinkoista aamupäivän jatketta sinne - huolimatta viimeisistä Venäjän EU:n ja Suomen tapahtumista. Mitäpä toivot itsellesi tulevaisuudelta?
https://phrasee.co/how-to-tell-if-you-are-talking-to-a-chatbot/
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Maksukanavien tallennus ainakin itsellä vapauttaisi tästä Elisan pakottamasta päiväjärjestyksestä.
Käyttäjätaso 4
Hei mikalin, nyt kyllä sanamuotosi oli väärä,mun mielestä. Siis ei Elisa mitään pakota,vaan itsehän luomme päiväjärjestyksen ja Elisa on hieno apu siihen.

minä kun en osaa tallentaa mitään,perhe kiljuu että äiti taas sotkenu koko tallennuspuolen,.

Hyvää ja siunattua pääsiäisen aikaa sulle
Käyttäjätaso 4
aa999 Heippa. no,tietysti toivon ensinnäkin sopua kaikille,yli maitten. Ja tulevaisuuden toiveet olisi ,että Elisa saisi niitä vanhoja leffoja vuokraukseen. ei vaan ole vielä toiveet toteutuneet.

Täytyypä gurulta alkaa kyselemään. Ja sulle Hyvää auringon laskun aikaa,kaunista meillä maalla on.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Ja tulevaisuuden toiveet olisi ,että Elisa saisi niitä vanhoja leffoja vuokraukseen. ei vaan ole vielä toiveet toteutuneet.

Täytyypä gurulta alkaa kyselemään. Ja sulle Hyvää auringon laskun aikaa,kaunista meillä maalla on.


Vinkki, jolla säästät rutosti rahaa: Älä kysy OmaGurulta yhtään mitään, ellei ole aivan välttämätön pakko. OmaGurulle soittaminen maksaa 2,28 €/min + mpm/pvm. Voit siitä lyhyelläkin matikalla laskea paljonko esim. 15min puhelu maksaa sinulle. Jos soitat asiasta, johon OmaGuru ei voi vaikuttaa, maksat aivan turhasta.

Jos sinulla on kysyttävää Elisan palveluista tai haluat esittää toiveita. Käytä mieluummin tätä Palstaa. Se ei maksa sinulle kuin vaivan. Jos haluat esim. videovuokraamoon elokuvia tai muuta sisältöä, tee asiasta aloite ideapajaan. Mitään takeita toiveiden toteutumisesta ei ole, mutta jos riittävän moni haluaa samaa sisältöä, voi toive toteutuakin.
Käyttäjätaso 4
Herttanen sentään kuinka olet ystävällinen palstakaveri ja heti huomioit asiani. minä en kyllä olisi ymmärtänyt ideapajaa,kun minulla on toiveet leffoista, pitäisi olla toivomusosio ehkä.

Täytyypä sinulta sitten kysyä ensiksi kun jokin asia eteen tulee ,jos se vain sopii,olet kuin Elisan omaguru,kun ne tietää kaiken. Nyt perhe sanoo että äiti on ihan täpinöissään kun joku viittii sitä neuvoa.

apropoo,Kiitos ja Hyvää ja siunattua Pääsiäisen aikaa .

Osallistu keskusteluun