Elisa tarjoaa etuja - kannattaako tai säilyykö Elisa viihde muutenkin?

  • 23 huhtikuu 2018
  • 4 kommenttia
  • 1204 katselukerrat

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki
Tää tuli mailiin=


5 maksutonta elokuvaa Elisa Viihteen leffavuokraamoon (voimassa 3kk tilauksesta)

Elisa Viihteen videovuokraamosta löydät niin viimeisimmät kansainväliset huippu-uutuusleffat, kuin eniten kotimaisia elokuvia. » Lue lisää

Tuplaa tallennustilasi – lisätallennustilaa 2500 tuntia

Tallenna vaikka 15 kanavalta yhtä aikaa ja vaikka kaikkien suosikkisarjojesi jaksot yhdellä kertaa, eikä tallennustila lopu kesken. Tallenna televisiosta, tietokoneella, tai älypuhelin- tai tablet-sovelluksella. » Lue lisää

Elisa Viihteen ohjelmakirjasto Aitio käyttöösi kolmeksi kuukaudeksi **

Aitiosta löydät Elisa Viihteen alkuperäissarjojen lisäksi eniten kotimaisia elokuvia, ulkomaisia suosikkileffoja sekä tv-sarjoja ja lastenohjelmia. Katsottavissa mm. suosittu alkuperäissarja Kolmistaan, hulvaton Konttori ja paljon muuta! » Lue lisää

HBO Nordic käyttöösi kolmeksi kuukaudeksi**

Ohjelmakirjastossa katsottavissa satoja elokuvia ja suosikkisarjoja – myös HD-laatuisena. Mukana mm. supersuositut Vikings, The Handmaid’s Tale, Britannia ja The Magicians. » Lue lisää

4 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Hei Wesson!

Elisa Viihteen uusiminen ei kannata, jos et koe sitä hyödylliseksi, muistathan että esim. edun hyödyntäminen aloittaa uuden Määräaikaisen sopimuksen 24 kk.

1. Elokuvia voi katsella Netflixillä yms. tai vuokraamalla käytön mukaan, 5 elokuvaa ei maksa 24 kk määräaikaisuutta. Jos olet kiireinen, sinulla tuskin on edes aikaa katsella niitä.

2. Tallennustilan tuplaaminen on naurettavaa, koska televisiosta ei muuta tule kuin uusintoja, ja jo tuhannesti nähtyjä leffoja sekä nykyään tallennusaika on rajoitettu niin että vanhimmat menevät pois. Määräaikaisuuden uusiminen tähän ei ole vain nurinkurista, se on naurettavaa.

3. ja 4.HBO tai Aitio maksaa 3 kk ajan varmaankin 30 euroa kumpikin - onko tämä säästö 40 eur kk kahden vuoden määräajan arvoinen? Mitä muuta saisit sillä, vapautta?

Sinuna en uusisi sopimusta, koska määräaika. Tämä siksi, koska määräaikainen sopimus sitoo maksamaan siitä, silloinkin kun olet talousvaikeuksissa etkä pysty 39,90 eur kk maksamaan.

Ilman määräaikaa voit lopettaa Elisa Viihteen, muuttaa sen pelkäksi laajakaistaksi tai vaihtaa mobiiliin koska haluat - tai vaikka jatkaa sellaisenaan ilman määräaikaa jos tykkäät siitä.

Mukavaa päivän jatkoa!
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Tilaus jatkuu normaalisti kuukauden irtisanomisajalla, vaikka et vastaisi mitään tuohon viestiin jossa tosiaan sitoutuu uuteen 24kk sopimukseen.
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki
No antaa jatkua sitten.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Se on noita Elisalaisten haluja sitoa asiakas uudelleen pitkäksi ajaksi.

Sama kävi kaverilla, joka vaihtoi sim-korttia tabletttiinsa. Joitain muka tarjouksia tarjottiin ja kas, oman kännyn ja tabletin sopparit olivatkin 24 kk:n määräaikaisia ilman tuon määräaikaisuuden kertomista kaverille.

Osallistu keskusteluun