Elisa Tietoturva vs. Elisa Turvapaketti

  • 4 kesäkuu 2018
  • 1 kommentti
  • 317 katselukerrat

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki
Tästä asiasta oli joku keskustelu tuolla jo aiemmin. Siinä kuitenkin käsiteltiin tilannetta, jossa turvapalvelu sisältyy Viihteen hintaan. Itselläni näin ei ole, vaikka Viihde onkin ollut jäytössä jo joitakin vuosia. Sen sijaan minulla on ollut käytössä tietoturvapalvelu, jonka kaitta on voinut asentaa Elisa Tietuóourva-sovelluksen kolmeen eri koneeseen. Tämä tuli alkujaan Viihteen kylkiäisenä maksutta joksikin aikaa (olisiko ollut sen 2 vuotta), mutta muuttui sitten maksulliseksi.

Nyt sain kirjeen, jossa todetaan, että saan uuden Turvapaketin hintaan 5,90/kk joka "Turvaa netin käytön myös puhelimilla ja tableteilla (aiemmalla palvelulla on voinut turvata vain yhden tietokoneen)". Tämähän ei siis pidä paikkaansa, eikä tässä varsinaisesti kerrota, monelleko ja millaisille laitteille voin uuden Turvapaketin asentaa. OmaElisan mukaan minulla on jo "Elisa Turvapaketti 3", mutten ole ottanut sitä vielä käyttöön kirjeen ohjeiden mukaan ja asennussivukin sanoo, että ota palvelu ensin käyttöön.

Löytyisikö tähän vastausta? Miten tämä voi olla näin sekavaa?

1 kommentti

Käyttäjätaso 4
Turvapaketin voit asentaa niin älypuhelimelle, tabletille kuin tietokoneellekin 🙂 Täältä löytyy hyvin ohjeita Turvapakettiin liittyen: https://elisa.fi/asiakaspalvelu/aihe/turvapaketti/ohje/

Osallistu keskusteluun