Vastattu

Elisa viihde

  • 14 heinäkuu 2016
  • 3 kommenttia
  • 284 katselukerrat

  • Kiinnostunut
  • 1 kommentti
En ole ikinä tilannut Elisa viihdettä ja minulta on siitä laskutettu melkein koko vuosi, mua on siis huijattu tämän huomasin tänään ku ihmettelin että laskuja tulee laitteesta minkä olen tilannut vieläkin! Onko muilla vastaavia kokemuksia ?!
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Dj_God 15 heinäkuu 2016, 04:35

Laita asiasta yksityisviestiä Palstatiimille ja anna heille tarkempi kuvaus asiasta. Laita yksityisviestiin mukaan myös asiakasnumerosi, jonka löydät esim. laskusta.
Katso alkuperäinen viesti

3 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Laita asiasta yksityisviestiä Palstatiimille ja anna heille tarkempi kuvaus asiasta. Laita yksityisviestiin mukaan myös asiakasnumerosi, jonka löydät esim. laskusta.
Hei kiitos paljon, oon opiskelija joten varaa ei todellakaa oo yhtään ylimääräiseen. 🙂
Oletko varma, ettet ole tilannut? Oletko esim. vuosi sitten kävellyt Elisan/Saunalahden pisteen ohi ja jutellut myyjän kanssa? Myyjä on saanut suositeltua sinut vaihtamaan puhelinliittymän ja sitten kehunut Elisa viihdettä samalla? Ei myyjä tee tilausta ilman, että suostut. Vai onko myyjä esim. katsonut sinun kanssasi laajakaista-asioita?

Esim. myyjä on saattanut antaa sinulle 2kk ilmaiseksi, mutta sinä itse allekirjoitat sopparit.

Puhut toisaalta, ettet ole tilannut viihdettä, mutta taas vastaat omistavasi laitteen. Olisiko laite tuo Elisan toimittama viihteen digiboksi? Vai onko kyseessä esim. puhelin tai tabletti?

Elisa ei päänsääntöisesti irtisano määräaikaista sopparia kuin painavista syistä ja esim. Elisa Viihde on aina 24kk soppari. Modeaattorit voivat kurkata asioita sinun asiakastiedoilla tai voit Omasta Elisasta tarkistaa nykyiset sopparit. Sieltä pitäisi selvitä Elisan kanssa tekemäsi sopparit. Ja jos Elisa irtisanoo ennenaikaisesti sopparin eli ennenkuin 24kk sopimusaika täyteen, niin he todennäköisesti haluavat kaikki saamasi laitteet takaisin. Eli mahdollisen modeemin ja digiboksin, ne on 24kk jälkeen sinun omaisuuttasi.

Osallistu keskusteluun