Kysymys

Elisa viihde ilman laajakaistaan ei ole tullut päivitystä

  • 5 tammikuu 2014
  • 9 kommenttia
  • 2655 katselukerrat

Käyttäjätaso 3
  • Kommentaattori
  • 45 kommenttia
Muutin Jyväskylään marraskuussa ja halusin kanavapaketin. Myyjä sai ylipuhuttua hankkimaan Elisa Viihteen.

Itselle on digiboksissa tärkeintä kaksi ominaisuutta: tallennus ja ajansiirto. Elisa Viihde ilman laajakaistaa -palvelussa ei silloin (marraskuussa) ollut vielä ajansiirto-toimintoa. Myyjä sanoi, että se tulee vuoden loppuun mennessä. Ja muutenkin Elisa Viihde Ilman Laajakaistaa pitäisi olla samanveroinen Elisa Viihde Laajakaistan kanssa vuoden loppuun mennessä. 

Myyjä antoi loppuvuoden (2kk) ilmaiseksi, koska palvelu ei ole vielä täysin valmis. Sanottiin, että täysi hinta alkaa vasta silloin, kun palvelu on täysin valmis. Suostuin tilaamaan Elisa Viihteen, koska luotin siihen, että ajansiirto-toiminto tulee vuoden loppuun mennessä (asiaa varmistin myyjältä useasti, ja vakuutti olevan täysin varmaa, että tulee vuoden loppuun mennessä). Mutta päivitystä ei ole tullut vieläkään. Joudunko maksamaan keskeneräistä palvelua (kahdesta luvatusta toiminnosta puuttuu kokonaan toinen) vai tuleeko tuo päivitys lähiaikoina? 

9 kommenttia

Käyttäjätaso 1
Elisa viihde ilman laajakaistaa on "karvalakkimalli" jossa on paljon puutteita, ajansiirto, lisäkanavien tallennus,(esim.Eurosport),tallenteiden hallinta digipoksin kautta, sekavat ohjelmavalikot, jne....

Minulla on tullut mieleen, että huonosti toimiva viihdepaketti on hyvä tulonlähde Elisalle, kalliit puhelut asiakas-ja tekniseen palveluun on kultakaivos Elisalle. Pitkät jonotusajat, tunti ei ole poikkeus vaan sääntö, onko tämä sitä hyvää asiakaspalvelua?

Parantavia päivityksiä saa kyllä odottaa.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +2
Selvitelläänpä tuota ajansiirtoa vielä vähän lisää, odottakaapa hetki!
Täällä kielipitkällä odotellaan vastausta, elokuusta odotellut jo ajansiirtoa.. 🙂 vastausta kehiin!
Käyttäjätaso 3
Ite kun hankin marraskuussa Elisa Viihteen niin myyjä lupasi vuoden loppuun mennessä päivityksen. Sitähän heti epäilin, että varmasti myöhästyy. Mutta oikein vakuuteltiin, että 100% varmuudella tulee ajoissa eikä voi olla mahdollista, että myöhästyy. No eipä tullutkaan.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +2
Netgem N7700 -boksin osalta on nyt todettava, että ajansiirron tuominen palveluun on erittäin kysytty ominaisuus, ja sen puute on todellakin tiedossa. Tällä hetkellä sitä ei tosiaan palvelusta löydy, eikä sen tulosta valitettavasti mitään varmaa aikataulua ole edes kertoa nyt. :(

Jos Liski laittaisi asiakasnumeronsa tuonne käyttäjätietoihin ja ponnistaisi yksityisviestin minulle niin soittelen ja katsotaan miten tehdään kanssasi jatkon kannalta?
Käyttäjätaso 2
Netgem N7700 -boksilla ei voi katsoa Eurosport HD-tallenteita (vaikka ko. kanavan ohjelmia voi ajastaa).

Yle HD ei ole kanavavalikossa (ei näy realiaikaisesti), vaikkakin Yle HD-kanavan ohjelmia voi tallentaa ja sen jälkeen katsoa tällä digiboksilla. 

 

Onko näihin ongelmiin tulossa korjausta, koska vanhalla digiboxilla ei ko. ongelmia ollut.
Käyttäjätaso 2
Elisaviihde.fi sivujen kautta ei tällä hetkellä voi ohjelmoida mitään seuraavan päivän lähetystä  tallennettavaksi koska ajastustoiminta antaa täysin päättömän virheilmoituksen eli mikä vikana 

ä 

ä ä ä ä 

ä 

Käyttäjätaso 2
Elisa on luvannut Ylen HD-kanavat näkymään jo nsi viikosta
Käyttäjätaso 2
hyvinhän nämä pelaavat Maxivisionin boxin kautta. Suosittelen.

Osallistu keskusteluun