Kysymys

elisa viihde ja hd kanavat

  • 22 huhtikuu 2014
  • 2 kommenttia
  • 3409 katselukerrat

Hei minulla on elisa viihde ollut nyt noin kuukauden. Aluksi kaikki HD kanavat toimivat mutta nyt vain mtv3 HD toimii. Esim ylen HD kanavat näkyvät muttei tarkenna (huonompi kuvanlaatu kun normi ylen kanavilla). Boksina on tuo pieni musta laatikko (ilmeisesti se uudempi?) Olisiko jotain neuvoa ? Kiitos jo etukäteen ?

2 kommenttia

Käyttäjätaso 3
Hei elliv15 ja tervetuloa palstalle! :)

Kuvauksen perusteella vaikuttaisi siltä, ettei kaistan nopeus ole riittävä. Olitko jo keskustellut asiasta vikapalvelumme kanssa? Profiilissasi ei näyttänyt olevan asiakasnumeroa, niin en päässyt heti tuota liittymän tilannetta tutkailemaan. Onko digiboksi wlan-yhteydessä vai johdolla kiinni modeemissa? Jos wlanilla niin kannattaa kokeilla muuttuuko tilanne johdolla kytkettäessä. Jos liittymän nopeus on kovin alhainen, niin liittymästä tulisi avata häiriöilmoitus. Voit testata nopeuden esimerkiksi speedtestissä. http://elisa.to/1mCQdKZ
Netin nopeus on noin 8 mb/s ja digiboksi on kytketty verkkokaapelilla. Se ihmetyttää että kaikki muut hd kanavat toimivat paitsi ylen hd kanavat.

Osallistu keskusteluun