Elisa Viihde ja Lenovo Yoga 2 videotoisto

  • 3 elokuu 2016
  • 4 kommenttia
  • 279 katselukerrat

  • Kiinnostunut
  • 2 kommenttia
Käytössäni on vajaan viikon vanha Elisa Viihde. Käytän etäkatseluun Lenovo Yoga 2 1050L 4G LTE Tablettia, jossa on Google Playn kautta asennettu sovellus. Yrittäessäni toistaa tallennettua ohjelmaa 4G:n kautta tulee aina virheilmoitus: "Virhe videotoistossa. Tarkista nettiyhteys ja yritä uudelleen".
Tämä tapahtuu myös pääkaupunkiseudulla, missä 4g on varmasti ok. WLAN:in kautta tallennetut ohjelmat toistuu OK.
Onko vastaavaa tapahtunut muilla Lenovo Yoga käyttäjillä?
Liittymä on Elisa Mobiililaajakaista Tablet 4G.
Elisa Viihde sovellus on jo poistettu ja ladattu uudelleen Google Playsta.
Mikä tässä voisi olla vikana?

4 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Tämä tapahtuu myös pääkaupunkiseudulla, missä 4g on varmasti ok.

Onko ihan varmasti ok? Olet tehnyt speedtestillä useita mittauksia eri kellonaikoina ja olet saanut kaikista hyvät tulokset?

Omat kokemukset ovat aivan toisenlaiset. Joillain alueilla 4G antaa dataa niin, että liittymän teoreettinen maksiminopeuskin joutuu tiukille (saattaa jopa ylittyä hiukan). 100-500m suuntaan tai toiseen ja nopeus tippuu todella dramaattisesti. Tämä on mobiililaajakaistojen ominaisuus, ikävä kyllä.

Veikkaisin kuitenkin, että juurikin mobiiliyhteyden ruuhkaisuus (+ sijainti tukiasemaan nähden) on se suurin syypää tähän ongelmaan.
Kiitokset kommenteista.
Mittasin 4G:stä Netradarilla Espoon Viherlaaksossa 30-40 Mbit/s tuloksia ja heti perään yritin katsella tallennetta => sama tulos eli "virhe videotoistossa...". Tabletti kuitenkin toimii muuten 4G yhteydellä ihan ok (nettiselailu, Youtube, Areena jne.).
Voiskohan jossain Elisan toimipisteessä päästä kokeilemaan heidän simmillä tallenteen katselua?
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Mulla ei nyt tuota kyseistä laitetta tässä ole, jolla voisin testata. Toimiiko sovelluksessa Suorat Beta-osiosta katsotut lähetykset vai pukkaako sieltäkin samanlaista infoa? Olethan tarkistanut, ettei saatavilla ole uutta päivitystä sovellukseen?
Ongelma ratkesi vaihtamalla liittymä DNA:n vastaavaan. Sen jälkeen ei ollut ongelmia. Perussyy jäi hämärän peittoon...

Osallistu keskusteluun