Vastattu

Elisa Viihde kaatuu Jollassa

  • 3 toukokuu 2015
  • 3 kommenttia
  • 1552 katselukerrat

Elisa-viihde sovellus kastuu Jollassa, vaikka puhelimessa on tuki android-sovelluksille. Vastaavat Nelosen Ruutu-palvelu, Yle Areena ja DNA TV sekä Viaplay js Netflix toimivat myös moitteetta. Maikkarin Katsomo ei toimi tuon Silverlight -sidoksen vuoksi, josta ovat kuitenkin luopumassa. Voisiko sovellustanne kebittää siten, ettei se kastuisi tai vaihtoehtoisesti kehittää Sailfish OS -käyttöjärjestelmälle soveltuva versio? - Kiinnitin asiaan huomiota, kun mainoskampanjanne mukaan Elisa Viihde sovellus toimii millä tahansa laitteella ja käyttöjärjestelmällä.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi monk3y 5 toukokuu 2015, 13:36

HupiSail-sovellusta ei enää näytä löytyvän, mutta goViihde löytyy natiivisovelluksena Jollan omasta sovelluskaupasta ja toimii ihan hyvin.
Katso alkuperäinen viesti

3 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Jollalle on mun mielestä tehty jokin sovellus (ei tosin Elisan toimesta, jos oikein olen ymmärtänyt). Nimi oli mun mielestä HupiSail. En tiedä onko jo ulkona vai onko vielä kehityksessä. Itellä kans ollu Jolla, vaihdoin pois hetki sitten, kun en pitänyt raudan tasosta (SailFish on käyttiksenä kyllä hyvä), mut tota HupiSailia ei ole tullut testattua.
Käyttäjätaso 2
HupiSail-sovellusta ei enää näytä löytyvän, mutta goViihde löytyy natiivisovelluksena Jollan omasta sovelluskaupasta ja toimii ihan hyvin.
Kiitokset vinkistä, pitääpä testailla!

Osallistu keskusteluun