Kysymys

Elisa Viihde on kadottanut Sub-kanavani!

 • 16 marraskuu 2015
 • 2 kommenttia
 • 634 katselukerrat

Musta Netgem, WLAN-yhteys, antennitalous. Kaikki muu pelaa jotenkuten mutta Sub-kanavaa ei pystytä Viihde-purkin kautta saamaan näkyville. Se näkyy suoralla antenniyhteydellä kyseisessä televisiossa, sekä huushollin kolmessa muussa vastaanottimessa. Johtoja heiluteltu ja plug-out plug-in. Onko vika nyt Netgemin purkissa?

2 kommenttia

Käyttäjätaso 5
 • ? Tervetuloa Palstalle :)

  Testaa yhteyttä vielä toisella antennijohdolla. Voit myös testata samaa antennijohtoa suoraan televisioon, eli irroita johto Netgemistä ja kiinnitä se televisioon. Näkyykö kanava television kautta? Eri ohjelmat tulevat antennijohdolla eri kanavanippuja pitkin (useita ohjelmia yhdesssä kanavanipussa. Peruskanavista yleensä ei ole kuitenkaan kuin yksi tai kaksi samassa nipussa). Jos jokin näistä on vaurioitunut voi vika olla johdossa.

  Jos Sub näkyy televisiosta suoraan, voi signaalitaso olla heikentynyt. Television antenniviritin on monesti vahvempi kuin vastaava digiboksissa, joten kanava saattaa vielä näkyä televisiosta. Kannattaa kuitenkin tällöin tehdä vielä tehdasasetusten palautus digiboksille (paina digiboksin virtanappulasta viisi kertaa reipasta vauhtia peräkkäin.
 • Kiitos neuvoista, aloitetaan Netgemille terapia! Kuittailen tilanteesta, auttoiko nämä toimenpiteet.

  Osallistu keskusteluun