Vastattu

Elisa Viihde online -irtisanominen

  • 6 February 2020
  • 4 kommenttia
  • 2364 katselukerrat

En ole vuosikausiin käyttänyt Elisa Viihde -sovellusta, tai mitään muutakaan viihteeseen liittyvää. Elisaviihde.fi sivuston "tilauksesi" osiossa ei tuon nettivuokraamohässäkän olemassaolosta ole kuitenkaan merkkiäkään, saati nappia josta saisin tuon poistettua käytöstä ja samalla laskuista kummittelemasta. Kuinka ihmeessä pääsisin tuosta eroon? As.nro 12345678, mikäli joku sitä tarvitsee.

 

Muokattu asiakasnumero pois // Jaakop

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Jaakop 7 February 2020, 09:47

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

4 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5

Hei @Allustöö. Hyvää iltapäivää Lempäälästä.

Veloitetaanko sinua tuosta palvelusta vai ei, jäi epäselväksi?

Irtisano se heti. Turhakepalveluita TV:stä alkaen, kun ei nuita ehdi käyttämään.

https://elisa.fi/asiakaspalvelu/yhteystiedot

Irtisano vaihtoehtoisesti OmaElisassa, Chatin kautta. Turhakkeesta on ikävä maksaa!!!

Sinulla on oikeus irtisanoa palvelu eikä tässä välissä ole oikein myydä lisää ;)

Tai no ehkä myyn tämän vielä kerran https://elisa.fi/asiakaspalvelu/yhteystiedot

Onnellista viikonloppua, kohta lähtee!

Nyt soi Betavoice - Rebirth (Official Algorythm 2020 Anthem) (Original Mix).

Kyseessä on siis aikanaan viihteen mukana tullut joku palvelu millä kaiketi voi puhelimella ja tietokoneella käyttää viihteen vuokraamoa jne, mutta ei tosiaan ole aikoihin riittänyt vuorokaudessa tunnit edes television katsomiseen 😄 Ei tuo siis maksa mitään, mutta näkyy laskussa kuitenkin eriteltynä ja aktiivisena sopimusluettelossa. Siellä on alla jopa linkki viihteen puolelle että "irtisano täältä", mutta se oli tyhjä arpa tässä tapauksessa. Täytyy ottaa aspan kanssa puheeksi kun seuraavan kerran on asiaa siihen suuntaan.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5

Elisa Viihde ONLINEn kautta voi tulla laskutusta mm. elokuvavuokrauksista. Irtisanoin sen heti kun ei ollut tarvetta, odottamatta asiaa aspaan, vaan Chatissa irtisanottiin se minuutissa. Vaikka palvelu on maksuton, sille ei yleensä ole mitään tarvetta, siksi sanot irti kun voit.

En edes tiedä mitä kautta se minulle edes tuli. Varmaan kokeilusta Elisa Viihde ja Aitio.

Ne palvelut oli hyödyttömiä ja irtisanottuani kuitenkin “takaportti” laskutukseen jätettiin. En pidä sitä hyvänä asiana, mutta onneksi asiakaspalvelussa asia hyvitettiin hyvin ja sanottiin irti.

Olen aina suositellut palveluiden irtisanomista jos ne ovat tarpeettomia, eivät toimi, tai eivät palvele asiakasta ja tulen tekemään niin myös jatkossa. Täytyykin tarkistaa onko omalla kohdalla Online varmasti sanottu irti. Leffoja vuokraan ihan muualta kuin Elisalta tai käyn leffateatterissa.

Nyt soi USAY & DJ Nanashi - The Rampage (Original Mix).

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +11

Sovelluksen irtisanominen onnistuu kirjautuen osoitteessa elisaviihde.fi/maksukanavat Elisa Tunnuksella (OmaElisan tunnus). Klikkaa Elisa Viihde -sovelluksen kohdalla Lopeta tilaus ja tämän jälkeen Vahvista lopetus.
Pelkät online-tunnarit mahdollistavat elisaviihde.fi:n leffavuokraamon käytön ja suljetaan pyynnöstä asiakaspalvelun kautta. :relaxed: